V vrečki ni artiklov.
Skrivnost - zakaj ne deluje pri vas

Verjetno že poznate film in knjigo Skrivnost.

Filozofija Skrivnosti je Slovenijo zajela v času preporoda, duhovnega iskanja in zlasti iskanja ravnovesja med materijo in duhom, med bitjo in pojavnostjo, med tuzemstvom in onostranstvom, za katerega nihče ne more reči z gotovostjo, da obstaja, kakor tudi ne zanikati obstoj nečesa, kar je onkraj nas.

Če Bog res obstaja, dovoli, da ga iščemo. Naša iskanja sprejema in nas vodi do bistva stvari, kjer veličino in božje lahko začutimo in dojamemo. Iskanja so večna in neskončna, kot je večno in neskončno naše bitje.

Bit človeka se vprašuje o usodi. Bit človeka se sprašuje o smislu trpljenja od časa zametkov človeškega.


Skrajni optimizem morda deluje, morda ne. Sugestija in avtosugestija nekomu podari krila, drugega pa zatolče še globje v skrivnost obstoja, ki se po izročilu razkrije šele s fizično smrtjo.

Lahko si prigovarjate, da boste na primer obogateli, kar uči Skrivnost. Lahko si prigovarjate karkoli že.
Možno je vse, posledice odločitev nosimo sami.

Ta knjiga je namenjena odkritemu soočenju s samim seboj. Brez radikalnega reza v lastne igre človek ne more napredovati ne v manifestaciji materialnega, ne v realizaciji duhovnega. Brez vnovične samokreacije človek ostaja v blatu agonije in bede. Potrebno je soočenje s seboj. Kritično soočenje in sprotno utrjevanje dobrega, ki nas kot zaloga energije dvigne v času depresije in težkih trenutkov.

9789612455354 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/k/skrivnost_zakaj.jpg 9789612455354
19.5 EUR 2021-07-31 Zaloga: Na zalogi

Skrivnost - zakaj ne deluje pri vas

Skrivnost - zakaj ne deluje pri vas Lucija Mulej

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 97 zlatnikov = 0,97 €.
Verjetno že poznate film in knjigo Skrivnost. Filozofija Skrivnosti je Slovenijo zajela v času preporoda, duhovnega iskanja in zlasti iskanja ravnovesja med materijo in duhom, med bitjo in pojavnostjo, med tuzemstvom in onostranstvom, za katerega nihče ne more reči z gotovostjo, da obstaja, kakor tudi ne zanikati obstoj nečesa, kar je onkraj nas. Če Bog res obstaja, dovoli, da ga iščemo. Naša iskanja sprejema in nas vodi do bistva stvari, kjer veličino in božje lahko začutimo in dojamemo. Iskanja so večna in neskončna, kot je večno in neskončno naše bi...
Cena: 19,50 €

Podrobnosti artikla Skrivnost - zakaj ne deluje pri vas

ISBN 9789612455354
Leto izdaje 2008
Število strani 102
Dimenzije Ne
Vezava Trda vezava
Izdal Molga
Avtor Lucija Mulej

    Kategorije

O avtorju Skrivnost - zakaj ne deluje pri vas

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).