V vrečki ni artiklov.
Skrivnosti dobrega spanca

Spanje

Skoraj tretjino življenja prespimo

Približno tretjino našega življenja prespimo. To je več časa, kot ga porabimo za vzgajanje naših otrok, druženje z našimi prijatelji in celo več časa, kot ga porabimo za delo. Pomislite, koliko truda namenimo za skrb za otroke, prijateljstva in naše delo ter kako malo časa po drugi strani namenimo razmišljanju o izboljšanju našega spanca. Nagnjeni smo k temu, da jemljemo spanje kot samoumevno – o njem razmišljamo kot o procesu revitalizacije, ki bi se nekako kar moral "zgoditi".

Rojeni smo z blagoslovom spanja brez napora: ko so otroci utrujeni, preprosto zaprejo oči in potonejo v spanje. Toda do odrasle dobe se naučimo prilagajati spalne navade skladno z običaji naše družbe. To naučeno vedenje izpodbija našo sposobnost naravnega spanja. Hitro lahko nastopi nespečnost.

Spanje je več kot le počitek

Spanje prinaša mnogo več kot le počitek, saj nas ob ustreznih pogojih poživi in napolni z dovolj energije za nov dan. Vsi to počnemo in vsi vemo iz osebnih izkušenj, da se njegova oblika, globina, intenzivnost in sposobnost, da nas osveži, precej razlikujejo. Spanec je temeljno gorivo, ki nas poganja pri vseh aktivnostih tekom dneva. S tem priročnim vodnikom se boste naučili tehnik, s pomočjo katerih boste lahko hitreje zaspali in uživali v globljem spancu.

Nespečnost

Premagajte nespečnost

Spoprijateljite se s spanjem in se naučite, kako ga prilagajati vašim nihajočim se potrebam. S pomočjo skrbnega preučevanja vaših spalnih navad in načina življenja vam dr. Chris Idzikowski na podlagi svojih 30-letnih izkušenj poda zanesljive nasvete, kako premagati najpogostejše težave s spancem in odpraviti nespečnost. Tematike obsegajo nespečnost, nočne more, smrčanje in težave s spancem pri ljudeh vseh starosti.

V knjigi je predstavljenih 20 posebej zasnovanih vaj, ki vam pomagajo, da se na naraven način potopite v blažen spanec. Tehnike vključujejo starodavne metode, ki jih potrjuje tudi sodobna znanost, kot so:

  • meditacije in dihalne vaje, 
  • samomasažo, 
  • zeliščarstvo in aromaterapijo,
  • postavitev pohištva in drugih elementov v spalnici po feng šuju in
  • druge pomirjujoče načine, ki vam pomagajo doseči globlji spanec.

To je popoln vodnik za izboljšanje telesnega in duševnega zdravja s pomočjo doseganja večje kakovosti spanja.

978-961-94387-6-3 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/u/n/untitled_1_13.jpg 978-961-94387-6-3
19.99 EUR 2021-11-01 Zaloga: Na zalogi
-9%

dober spanec

  • dober spanec
  • nauci se zaspati
  • trdno spanje
  • skrivnosti dobrega spanca

Skrivnosti dobrega spanca Chris Idzikowski

Enostavno zaspite, spite celo noč, premagajte težave s spancem ter poživite svoje telo in duha

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 139 zlatnikov = 1,39 €.
Spanec je temeljno gorivo, ki nas poganja pri vseh aktivnostih tekom dneva. S tem priročnim vodnikom se boste naučili tehnik, s pomočjo katerih boste lahko hitreje zaspali in uživali v globljem spancu. S pomočjo skrbnega preučevanja vaših spalnih navad in načina življenja vam dr. Chris Idzikowski na podlagi svojih 30-letnih izkušenj poda zanesljive nasvete, kako premagati najpogostejše težave s spancem, kot so nespečnost, nočne more, smrčanje in težave s spancem pri ljudeh vseh starosti.

Vroča cena: 19,99 €

Prihranek: 1,91 € (9%)

Redna cena: 21,90 €

TOP 100

Podrobnosti artikla Skrivnosti dobrega spanca

ISBN 978-961-94387-6-3
Leto izdaje 2018
Število strani 160
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Chris Idzikowski

O avtorju Skrivnosti dobrega spanca

Chris Idzikowski

Chris Idzikowski

Dr. Chris Idzikowski je direktor Ocenjevalne in svetovalne službe za spanje v Spalnem centru v Edinburghu. S proučevanjem spanca se je pričel ukvarjati pred več kot tridesetimi leti, ko je delal v Laboratoriju za spanje pod okriljem profesorja Iana Oswalda na Univerzi v Edinburghu.

Več o Chris Idzikowski

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 12.03.2020

Za bolj kakovostni spanec

Za bolj kakovostni spanec

Jernej

Objavljeno 21.02.2020

Knjiga mi je pomagala premagati nespečnost.

Knjiga mi je pomagala premagati nespečnost.

Gost

Objavljeno 24.07.2018

S to knjigo sem se končno naučil, kako spati. Spim

S to knjigo sem se končno naučil, kako spati. Spim veliko bolje, zbudim se spočit in naspan.

Skrivnosti dobrega spanca

Chris Idzikowski

Vroča cena: 19,99 €

Prihranek: 1,91 € (9%)

Redna cena: 21,90 €

Skrivnosti dobrega spanca

Oglejte si tudi