Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skrivnosti lepote 2

Na zalogi
SKU
978-961-283-121-9
Dodaj v primerjavo
Cena 38,00 €
Popolna knjiga o ličenju, polna nasvetov, trikov in skrivnosti, ki so plod avtorjevih dolgoletnih izkušenj in ljubezni do dela. Ob izjemnem odzivu bralcev prve knjige, se je avtor odločil, da naredi korak dlje in jo dopolni z informacijami in znanjem, ki bo lahko vsakomur, ne glede na dosedanje izkušnje ali sposobnosti pri upabi ličil, še kako koristilo. Knjiga je dopolnjena s skicami, fotografijami in napotki.
Dodaj na seznam želja

Popolna knjiga o ličenju, polna nasvetov, trikov in skrivnosti, ki so plod avtorjevih dolgoletnih izkušenj in ljubezni do dela.

Ob izjemnem odzivu bralcev prve knjige, se je avtor odločil, da naredi korak dlje in jo dopolni z informacijami in znanjem, ki bo lahko vsakomur, ne glede na dosedanje izkušnje ali sposobnosti pri upabi ličil, še kako koristilo. Knjiga je dopolnjena s skicami, fotografijami in napotki. 

"Ličenje je bilo nekoč rezervirano za mestne dame, igralke, pevke, ženske, ki so se brez strahu izpostavile in samozavestno naličile. Spodobne, bolj preproste ženske naj bi se ličilom izogibale, saj poudarjanje ustnic, oči, lic ni bilo primerno. Menili so, da je to očitno zapeljevanje moških. Mislim, da ima pri nas še marsikatera ženska nekje globoko v sebi to skrb, da bi z naličenim obrazom osvajala. Prav zato vedno, tako slušateljicam na seminarjih, kot strankam na individualnih svetovanjih razlagam, da je simbolika naličnega ženskega obraza danes drugačna kot nekoč. Ženska, ki je naličena deluje bolj urejeno, bolj profesionalno, zanesljivo. Diskretno ličenje in uporabo primernih izdelkov in njihovih barvnih odtenkov mora danes obvladati vsaka ženska ..." - Lea Pisani, image consulting

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-283-121-9
Leto izdaje 2014
Število strani 248
Dimenzije 17,0 x 24,0
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skrivnosti lepote 2
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skrivnosti lepote 2

Cena 38,00 €