Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skrivnosti pisave - Grafologija za vsakogar

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-01-3386-5
Dodaj v primerjavo
Cena 22,95 €
Dodaj na seznam želja

Kaj o človeku pove njegova pisava? Marsikaj. Razodene nam lahko način izražanja in sporazumevanja, emotivne in psihološke posebnosti, osebnostne in značajske poteze, intuitivno ali racionalno narav nanost, celo čustveno stanje in osnovni življenjski nazor. Z malce posluha in znanja pa se lahko vsakdo nauči vrednotenja ter ocenjevanja sporočil rokopisa; ta priročnik vam bo pri tem v neprecenljivo pomoč.

»Analiza rokopisa je čudovita sestavljenka vseh značilnosti,  ki jih opazimo v posamezni pisavi.  Skupaj tvorijo enkratno, neponovljivo osebno zgodbo.«

Jožica Leskovar je študij zaključila pod mentorstvom psihologa in grafologa dr. Andreja Zagheta ter grafologinje Magda lene Metelko.  Spoznala je različne svetovne grafološke šole: ita lijansko, francosko,  angleško in ameriško. Znanje grafologije jemlje kot orodje, s katerim  lahko pomaga ljudem na različnih življenjskih prelom nicah, pri dilemah, pred pomembnimi odločitvami in v stiski. S knjigo Skrivnosti pisave je  želela z grafologijo seznaniti javnost; predvsem na področju poklicnega usmerjanja in pri izbiri ustreznih kandidatov za delovna mesta, pa tudi kot priročno orodje za (samo)analizo ter pripomoček za ugotavljanje osebnostnih značilnosti slehernega pisca.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-01-3386-5
Leto izdaje 2014
Število strani 224
Dimenzije 22,6 x 22,6
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Jožica Leskovar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skrivnosti pisave - Grafologija za vsakogar
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skrivnosti pisave - Grafologija za vsakogar

Cena 22,95 €