Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Skrivnosti življenja najstnic

Na zalogi
SKU
978-961-2750-47-3
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €
Svet ženske spolnosti v adolescenci V tej knjigi, polni uvidov, se Resheva spopade tako z resnimi vprašanji mladostništva, kamor sodijo seks, motnje hranjenja, zloraba drog, nasilje, spolno prenosljive bolezni in pomembnost ločitve od staršev, kot tudi z manj resnimi, a še vedno težavnimi vprašanji, kot so borbe s starši zaradi sloga oblačenja in policijske ure, pomembnost "biti kul" in večplastnost ženskih prijateljstev. Predvsem nikoli ne pozabite: Niste njena prijateljica, ste njena mama, in pomembno je, da ostanete v tej vlogi v dobro njene varnosti in zdravega razvoja. Zakaj ima večina najstnic skrivnosti pred starši? Zakaj diagnosticiram toliko štirinajstletnic s spolno prenosljivimi okužbami? Zakaj se dekleta režeo, stradajo in kličejo nesrečo z nezaščitenim seksom? Kdaj je moda trinajstletnikov postala tako izrazito seksualna? In zakaj mame svojim hčerkam ne podajo roke in se pogovorijo z njimi o tem, kaj se v resnici dogaja? Odgovore na ta nujna vprašanja daje izkušena medicinska sestra, mama in svetovalka za spolnost. Vzgoja mladostnice vliva strah v srca mnogih staršev. In ne zaman. To obdobje v življenju deklet je prežeto z vihravimi spremembami, zaradi katerih se vaša nedolžna in prijetna desetletnica na videz čez noč preobrazi v vsevedno, prepirljivo furijo.
Dodaj na seznam želja

Svet ženske spolnosti v adolescenci


V tej knjigi, polni uvidov, se Resheva spopade tako z resnimi vprašanji mladostništva, kamor sodijo seks, motnje hranjenja, zloraba drog, nasilje, spolno prenosljive bolezni in pomembnost ločitve od staršev, kot tudi z manj resnimi, a še vedno težavnimi vprašanji, kot so borbe s starši zaradi sloga oblačenja in policijske ure, pomembnost "biti kul" in večplastnost ženskih prijateljstev.


Predvsem nikoli ne pozabite: Niste njena prijateljica, ste njena mama, in pomembno je, da ostanete v tej vlogi v dobro njene varnosti in zdravega razvoja.


Zakaj ima večina najstnic skrivnosti pred starši?

Zakaj diagnosticiram toliko štirinajstletnic s spolno prenosljivimi okužbami?

Zakaj se dekleta režeo, stradajo in kličejo nesrečo z nezaščitenim seksom?


Kdaj je moda trinajstletnikov postala tako izrazito seksualna?


In zakaj mame svojim hčerkam ne podajo roke in se pogovorijo z njimi o tem, kaj se v resnici dogaja?


Odgovore na ta nujna vprašanja daje izkušena medicinska sestra, mama in svetovalka za spolnost.
Vzgoja mladostnice vliva strah v srca mnogih staršev. In ne zaman. To obdobje v življenju deklet je prežeto z vihravimi spremembami, zaradi katerih se vaša nedolžna in prijetna desetletnica na videz čez noč preobrazi  v vsevedno, prepirljivo furijo.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-2750-47-3
Leto izdaje 2011
Število strani 302
Dimenzije 12,5 x 18,5
Vezava Trda
Izdal Karantanija
Avtor Evelyn K. Resh
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Skrivnosti življenja najstnic
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Skrivnosti življenja najstnic - MV

Cena 21,90 €