Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Škrob je rešitev: Jejte najljubšo hrano, povrnite si zdravje in shujšajte!

Na zalogi
SKU
97899619092279
Dodaj v primerjavo
Cena 24,80 €

Po desetletjih avantur z dietami, ki so prinesle le več bolezni in debelosti, velika vrnitev hrane, ki je od paleolitika naprej človeštvu omogočala napredek, zdravje in vitalnost.

Dodaj na seznam želja

Zdravo prehranjevanje

Škrobna hrana je idealna naravna oblika hujšanja, saj ima škrob izjemno malo kalorij, vsega drugega pa na pretek: beljakovin, mineralov, maščob, vitaminov, vlaknin...

Preberite izpovedi številnih resničnih ljudi, ki so ob hrani, ki jo priporoča John McDougall, dr. med. v knjigi Škrob je rešitev, pozdravili raka, mnoge avtoimunske bolezni in trajno izgubili odvečne kilograme.

V poplavi knjig o zdravem prehranjevanju in hujšanju ima ta zagotovo posebno mesto, saj nas vrača k naravnim koreninam zdravega prehranjevanja, kjer je doseganje in ohranjanje zdrave teže zgolj posledica. Obilo znanstvenih dokazov iz različnih panog (medicine, nutricionistike, zgodovine, arheologije, biokemije…) bo mnoge bralce prepričalo, da smo ljudje naravni škrobojedci in da je škrob rešitev za številne zdravstvene težave, o čemer pričajo tudi številni praktikanti zdravega prehranjevanja. 

Gre za novo knjigo dr. Johna McDougalla, svetovno znanega zdravnika, enega vodilnih avtorjev na področju zdravega prehranjevanja. V knjigi Škrob je rešitev je dr. McDougall strnil vse svoje znanje in več kot 40-letne izkušnje zdravljenja. Knjiga vsebuje tudi čez 100 receptov za okusne izvirne jedi.
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 97899619092279
Leto izdaje 2014
Število strani 352
Dimenzije 21,00 x 14,0
Vezava Mehka
Izdal Sitis
Avtor John A. McDougall
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Škrob je rešitev: Jejte najljubšo hrano, povrnite si zdravje in shujšajte!
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Škrob je rešitev: Jejte najljubšo hrano, povrnite si zdravje in shujšajte!

Cena 24,80 €