Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sladice Alenke Kodele

Ni več v prodaji
SKU
978-961-203-481-8
Cena 33,00 €

V knjigi so zbrani recepti z natančno opisanimi postopki, dopolnjeni s fotografijami, za pripravo raznovrstnih sladic – tistih, ki vsak dan vzbujajo skomine po sladkem in tudi tistih, s katerimi ustvarjamo praznična vzdušja. 

Dodaj na seznam želja

Sladice

Avtorica odstira številne skrivnosti o pripravi preprostega zavitka, nepozabne vaniljeve kreme, dih jemajoče rojstnodnevne torte, o okraševanju božičnih piškotov ter izdelavi finega listnatega testa. Med izbrane sladice je uvrstila tudi svojo najljubšo – vipavske štruklje. Knjigo dopolnjujejo recepti za pripravo veganskih in presnih sladic, med drugim tudi recept za presno potico prefinjenega okusa 

Natančno opisani postopki za izdelavo sladic oziroma različnih vrst testa, glazur, krem in nadevov vas bodo brez dvoma vodili k zagotovljenemu končnemu uspehu. 

V Založbi Kmečki glas smo ponosni na slaščičarsko ustvarjalnost mojstrice Alenke Kodele, saj nam je skozi leta odličnega sodelovanja uspelo prodati več kot 50.000 izvodov njenih knjig, med katerimi so vam zagotovo ostali v spominu naslovi, kot so Torte, Najboljši piškoti, sladki grižljaji in slano pecivo, Sladki in slani zavitki in pite, Čaša sladkega, Torte in tortice, Piškoti, piškotki in drugačno pecivo, ki so na slovenskem kulinaričnem knjižnem trgu postali prave uspešnice. Prepričani smo, da bo posebno mesto na vaših kuhinjskih policah zasedla tudi avtoričina nova, veličastna knjiga o pripravi izvrstnih sladic. 

NAJ BO SLADEK PRAV VSAK DAN. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-203-481-8
Leto izdaje 2019
Število strani 258
Dimenzije 21,0 x 26,0
Vezava Trda
Izdal Kmečki Glas
Avtor Alenka Kodele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sladice Alenke Kodele
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sladice Alenke Kodele

Cena 33,00 €