V vrečki ni artiklov.
Sladka sedanjost (mehka vezava)

Tehmini Sethna je v tem letu umrl ljubljeni mož in zdaj je na obisku pri sinu Sorabu, ki živi v ohajskem predmestju. Od Tehmine vsi pričakujejo, da bo izbrala med svojim starim, poznanim življenjem v Indiji in novim življenjem v Ohiu s sinom, njegovo ameriško ženo in njunim otrokom.

Odločiti se mora, ali bo zapustila tolažečo pokrajino rodne Indije in jo zamenjala s čudnimi življenjskimi navadami nove dežele.To je pot, ki jo Tehmina, parsovska ženska srednjih let, mora prehoditi sama.

Parse so skoraj pred tisočletjem sprejeli v Indijo zaradi njihove obljube, da bodo »osladili« in obogatili življenje ljudi v svoji novi domovini. To je pradavna obljuba, ki jo Tehmina jemlje resno. In zato se sooča ne le z veliko odločitvijo, ali naj ostane v Ameriki ali ne, ampak tudi z drugo, še bolj pomembno odločitvijo: ali naj živi v Ameriki kot tujka ali kot državljanka.

Biti državljan pomeni biti povezan, biti udeležen in biti vključen. Usoda ji kmalu prinese znamenje v obliki dveh malih fantov v stiski, ki živita v sosednji hiši. Prav stiska teh fantov je tista, ki Tehmino prisili k odločitvi. Ali bo večno med dvema svetovoma in živela na nikogaršnji zemlji ali pa bo skočila v polnost novega življenja v Ameriki.

9789616623759 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/s/l/sladka-sedanjost.jpg 9789616623759
10.95 EUR 2021-09-24 Zaloga: Na zalogi

Sladka sedanjost (mehka vezava)

Sladka sedanjost (mehka vezava) Thrity Umrigar

Tehmini Sethna je v tem letu umrl ljubljeni mož in zdaj je na obisku pri sinu Sorabu, ki živi v ohajskem predmestju. Od Tehmine vsi pričakujejo, da bo izbrala med svojim starim, poznanim življenjem v Indiji in novim življenjem v Ohiu s sinom, njegovo ameriško ženo in njunim otrokom. Odločiti se mora, ali bo zapustila tolažečo pokrajino rodne Indije in jo zamenjala s čudnimi življenjskimi navadami nove dežele.To je pot, ki jo Tehmina, parsovska ženska srednjih let, mora prehoditi sama. Parse so skoraj pred tisočletjem sprejeli v Indijo zaradi njihove obljube, da bodo &raq...
Cena: 10,95 €

Podrobnosti artikla Sladka sedanjost (mehka vezava)

ISBN 9789616623759
Leto izdaje 2008
Število strani 288
Dimenzije Ne
Vezava Mehka vezava
Izdal Meander
Avtor Thrity Umrigar

O avtorju Sladka sedanjost (mehka vezava)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).