Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Slovenska diabetična kuharica

Na zalogi
SKU
9789619253854
Dodaj v primerjavo
Cena 24,50 €

Darja Lovšin je avtorica številnih kuharskih priročnikov za diabetike, po katerih ljudje radi posegajo zaradi enostavnih receptov in okusnih jedi. V Slovenski diabetični kuharici vabi Lovšinova v sodobno domačo kuhinjo, v kateri najdemo, ob tradicionalnih, tudi kakšno mehiško ali arabsko jed.

Dodaj na seznam želja

Sladkorna bolezen

Da so le sestavine prijazne sladkorni bolezni in obrok pripravljen tako, da nima previsoke glikemične obremenitve. Čas se v kuhinji ni ustavil, je pa že čas, da se jasno pove, kaj iz naše sodobne kulinarične zakladnice je zdravo in primerno tudi za sladkorne bolnike, zato vam bo ta kuharica dragocen kažipot. Po receptih Slovenske diabetične kuharice lahko kuhajo vsi, ki bi radi ohranili zdravje v pozna leta.

Pri sladkorni bolezni ima hrana terapevtsko vrednost, primerljivo z zdravili, zato bo noviteta priznane avtorice, za katero je spremno besedo prispeval etnolog prof. dr. Janez Bogataj  zagotovo zbudila zanimanje vaših obiskovalcev. 

»Prehranska kulturna dediščina nam je lahko le izhodišče za sodobno inovativno kuhanje, ki je po meri današnjega časa, današnjih vsakdanjikov in praznikov. Menim, da je prav pričujoča sodobna slovenska kuharica Darje Lovšin sledila gornjemu izhodišču, saj nam poleg t. i. »tradicionalnih« jedi, ponuja tudi take, ki so značilnost našega sedanjega življenja, čeprav so njihovi izviri v drugih geografskih okoljih in kulturah.«

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619253854
Leto izdaje 2017
Število strani 172
Dimenzije 25,0 x 20,4
Vezava Trda
Izdal Zavod Diabetes
Avtor Darja Lovšin
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Slovenska diabetična kuharica
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Slovenska diabetična kuharica

Cena 24,50 €