Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Slovenska pot v prihodnost: vizija razvoja Slovenije v kriznih časih

Na zalogi
SKU
978-961-6861-22-9
Dodaj v primerjavo
Cena 11,90 €
Z razumevanjem današnjih družbenih zagat, ki je pronicljivo predstavljeno v tej zanimivi knjigi, vidimo, kako se Slovenija in svet lahko čim prej izkopljeta iz stiske. Knjiga Slovenska pot v prihodnost nakazuje, kaj je potrebno storiti, in vas prepriča, da ste za rešitev najprej pomembni tudi vi.
Dodaj na seznam želja

Vas zanima, kako se boste vi, Slovenija in svet, v katerem živimo, čim prej izkopali iz stiske? Odgovor je preprost: tako, da pri rešitvi sodelujete. Knjiga vam razgrinja vaše možnosti sodelovanja. Politiki, kot opažamo, zapleteni skupek vozlov razvozlavajo tako, da nas vse bolj stiskajo za vrat. Oni bodo preživeli. Kaj pa mi? Potrebujemo rešitve, ki so prijazne nam, ljudstvu. Da bi jih našli, se je treba otresti predlogov, predstav in groženj, s katerimi nam polnijo glave.

Prave rešitve najdemo, ko temeljito razumemo težave in njihovo ozadje. A ne po posameznih kosih. Potrebujemo celotno sliko. Razmišljajmo skupaj. Doslej smo tavali v mraku. Poglejmo v knjigo in spoznajmo, kaj se res dogaja.

Ali ste se kdaj vprašali, v kakšnem svetu bi radi živeli? Kakšna naj bi bila država, ki bi vam to omogočala? Če tega še niste raziskovali, je zdaj pravi čas za to. Potrebujemo jasno predstavo, da nam ne bi vsilili nečesa, kar ustreza drugim, nam pa ne. Ustvarimo skupno vizijo in se postavimo za skupno stvar! Preberite to knjigo, ki nakazuje, kaj je treba storiti, in vas prepriča, da ste za rešitev najprej pomembni tudi vi.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-22-9
Leto izdaje 2013
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Branko Kremenšek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Slovenska pot v prihodnost: vizija razvoja Slovenije v kriznih časih
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Slovenska pot v prihodnost: vizija razvoja Slovenije v kriznih časih

Cena 11,90 €