Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Slovenski olimpijski heroji

Na zalogi
SKU
978-961-276-287-2
Dodaj v primerjavo
Cena 49,90 €
Dvajset let fotografiranja na dvanajstih olimpijskih igrah je v marsičem dalo smisel avtorjevemu fotografskemu življenju.
Dodaj na seznam želja

Dvajset let fotografiranja na dvanajstih  olimpijskih igrah je v marsičem dalo smisel avtorjevemu fotografskemu življenju. Izkušenj, ki jih je nabral med delom in štirih celinah in v različnih časovnih ter podnebnih razmerah, ne bi  mogel  dobiti nikjer drugod. Njegove fotografije z olimpijskih iger so po eni strani zgodbe same zase, po drugi pa iz skritih kotičkov prikličejo različne spomine. Še posebej, ker je vse največje slovenske olimpijske uspehe doživel v živo in se med pritiskanjem na sprožilec veselil odličij naših športnikov in športnikov.

Aleš Fevžer več kot 25 let živi s športno fotografijo in je poleg Olimpijskih iger fotografiral številna svetovna in evropska prvenstva  v različnih športih, dirke Formule 1, moto GP, teniške turnirje za Grand Slam,  jadralna tekmovanja kot so America’s Cup in Volvo Ocean Race in številne adrenalinske športe na vseh koncih sveta.

Knjiga je pisana v slovenskem in angleškem jeziku.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-276-287-2
Leto izdaje 2013
Število strani 151
Dimenzije 23,5 x 31,0
Vezava Trda
Izdal Astera d.o.o.
Avtor Alež Fevžer
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Slovenski olimpijski heroji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Slovenski olimpijski heroji

Cena 49,90 €