Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Smaragdna pot

Na zalogi
SKU
978-961-7103-47-2
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €

V prepričanju, da lahko duhovna znanja Smaragdne poti z enako močjo in svežino nagovorijo tudi današnje generacije duhovnih iskalcev, prihaja pred slovenske bralke in bralce njena druga, prenovljena in razširjena izdaja.

Dodaj na seznam želja

Vili Ravnjak deluje kot učitelj in posredovalec duhovnih znanj (reikija, reinkarnacijske regresije, zena, meditacijske joge …) od leta 1992. V tem času je v Mariboru in drugod po Sloveniji vodil več različnih duhovnih skupin in šol (Ezoterični seminar, Šola mističnega reikija, Regresoterapevtski seminar, Duhovna šola Vilija Ravnjaka …) in objavil več knjig s področja novodobne duhovnosti in ezoterike (Spoznavanje Višjega Jaza, Prebujanje v svetlobo, Lotosov cvet nad vodno gladino, Zen cvetočih češenj …) ter kot avtor sodeloval pri nastanku televizijske serije Tretje oko, ki jo je leta 1998 predvajala Televizija Slovenija.

Smaragdna pot je prvič izšla leta 1999 in kmalu po izidu postala kultna knjiga, nepogrešljivi priročnik številnih generacij duhovnih iskalcev. V njej je avtor povzel in združil znanja o reikiju, reinkarnacijski regresiji, meditacijski jogi in psihoalkimiji, ki so prišla v Slovenijo v prvem valu novodobne duhovnosti v osemdesetih in devetdesetih letih 20. stoletja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7103-47-2
Leto izdaje 2021
Število strani 280
Dimenzije 16,0 x 24,0
Vezava Mehka
Izdal Pivec
Avtor Vili Ravnjak
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Smaragdna pot
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Smaragdna pot

Cena 29,90 €