Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Snežni pajek, 1.del triologije Snežni pajek

Snežni pajek je naslov trilogije (in prve knjige v nizu), ki je zelo navdušila mlade angleško govoreče bralce v 80. letih minulega stoletja. Leto dni po izidu prvega dela je avtorica dobila nagrado Tir na n-Og, ki jo podeljuje Valižanski odbor za književnost za najboljšo mladinsko knjigo v valižanščini ali o življenju v Walesu. Zgodba o dečku Gwynu, ki odkrije, da je potomec starodavnih keltskih čarovnikov in da ima tudi sam nekaj njihove moči, je nekaj posebnega, ker je avtorica navdih zanjo našla na valižanskem podeželju in v keltski mitologiji. "Gwyn, čas je, da ugotovimo, ali si čarovnik ... " mu je rekla babica. "Zdaj bomo videli, ali si zares vreden potomec svojih slavnih prednikov!" Gwyn je za svoj rojstni dan od babice dobil pet nenavadnih daril. Ko vrže v veter prvo od njih - broško - dobi srebrnega pajka, ki mu spleta pajčevine, v katerih vidi skrivnosten zasnežen svet in ... svoj pred leti izginulo sestro. Začne se bitka med dobrim in zlim.
Dodaj na seznam želja

Snežni pajek je naslov trilogije (in prve knjige v nizu), ki je zelo navdušila mlade angleško govoreče bralce v 80. letih minulega stoletja. Leto dni po izidu prvega dela je avtorica dobila nagrado Tir na n-Og, ki jo podeljuje Valižanski odbor za književnost za najboljšo mladinsko knjigo v valižanščini ali o življenju v Walesu. Zgodba o dečku Gwynu, ki odkrije, da je potomec starodavnih keltskih čarovnikov in da ima tudi sam nekaj njihove moči, je nekaj posebnega, ker je avtorica navdih zanjo našla na valižanskem podeželju in v keltski mitologiji. 

"Gwyn, čas je, da ugotovimo, ali si čarovnik ... " mu je rekla babica. "Zdaj bomo videli, ali si zares vreden potomec svojih slavnih prednikov!"

Gwyn je za svoj rojstni dan od babice dobil pet nenavadnih daril. Ko vrže v veter prvo od njih - broško - dobi srebrnega pajka, ki mu spleta pajčevine, v katerih vidi skrivnosten zasnežen svet in ... svoj pred leti izginulo sestro.

Začne se bitka med dobrim in zlim.   

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6788-78-6
Leto izdaje 2011
Število strani 166
Dimenzije 13,5 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Avrora as
Avtor Jenny Nimmo
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Snežni pajek, 1.del triologije Snežni pajek
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Snežni pajek, 1.del triologije Snežni pajek

Cena 8,90 €