Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
978-961-9252-62-8
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €

Po večletnem delu je Marjan Ogorevc našel način, kako najbolj enostavno in učinkovito prikazati terapevtske prijeme in diagnostiko. Pred leti je namreeč ustanovil šolo za bioterapevte in knjiga Sodobna bioterapija je bila zasnovana predvsem kot učbenik za poslušatelje te šole. Prav gotovo pa bo zanimiva tudi za vse tiste, ki se s katerokoli panogo zdravilstva že ukvarjajo, hvaležne bralce pa bo našla tudi v krogu vseh vas, ki si želite razumeti ne le ozadje svojega zdravstvenega stanja, temveč tudi možne vzroke, zaradi katerih je kakovost vaših življenj takšna, kot je.

Dodaj na seznam želja

Marjan Ogorevc

Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji: napotki za bioterapevte in uporabnike zdravilskih storitev je najnovejša knjiga priznanega zdravilca Marjana Ogorevca, v kateri je, kot pravi sam, po večletnem delu našel način kako najbolj enostavno in učinkovito prikazati terapevtske prijeme in diagnostiko. Avtor je pred leti ustanovil šolo za bioterapevte in knjiga Sodobna bioterapija je bila zasnovana predvsem kot učbenik za poslušatelje te šole.

Prav gotovo pa bo zanimiva tudi za vse tiste, ki se s katerokoli panogo zdravilstva že ukvarjajo, hvaležne bralce pa bo našla tudi v krogu vseh onih, ki si želijo razumeti ne le ozadje svojega zdravstvenega stanja, temveč tudi mogoče vzroke, zaradi katerih je kakovost naših življenj takšna, kot pač je.

Povezava telesa, uma in duha

Vodilno sporočilo knjige namreč niso takšne in drugačne bioterapevtske tehnike, pač pa avtor izpostavlja predvsem povezave čustvenih, mentalnih in duhovnih segmentov z zdravstvenim stanjem fizičnega telesa, kot tudi s specifičnimi življenjskimi situacijami, ki jih običajno »prepoznavamo« kot krivične, nepoštene …

V knjigi ne manjka niti zelo uporabnih opisov energijske anatomije in analiz vedenjskih vzorcev, ki so skladni s sodobnimi spoznanji psihologije, v katere avtor spretno vplete elemente karme tako, kot jih sam dojema. Nekateri vsebinski segmenti so podprti z ustreznim filozofskim ozadjem.

Način podajanja omogoča razumevanje brez predznanja. Glede na stopnjo tega in bralčeve sposobnosti povezovanja prebranega z že znanim in tistim, kar se mu nasploh zdi verjetno, knjiga nudi toliko, kot je sposoben dojeti, zato jo je nedvomno smiselno čez čas ponovno prebrati.

Avtor se očitno zaveda problematike slovenskega zdravilstva, v katerem velik del zdravilcev nima ustreznega znanja, nujnega za kvalitetno in odgovorno terapevtsko delo. Zato ima velik del knjige vlogo nekakšnega vodiča, ki zdravilcu pomaga formirati nujno potrebne zdravilske, osebnostne in etične vrline. Skozi izkušnje, pridobljene ne le skozi terapevtsko delo s karmično diagnostiko in integralno biorgonomijo, marveč tudi skozi delo s športniki, pa predlaga posamezne korake, ki vodijo k celostni obravnavi problematike klienta.

Menim, da Sodobna bioterapija ne sodi v sklop zdravilske literature, opredeljene kot alternativna, saj je podan pristop takšen, da je lahko nedvomno uspešen sopotnik pristopom konvencionalne medicine. - Tadej Pretner

Iz uvoda knjige

Bistveni del knjige zavzema poglavje o sodobnem pristopu bioterapevta in vsa nova spoznanja o etiki v zdravilstvu. Nastala je knjiga, ki vsebuje nekoliko drugačen pogled na energijsko zdravljenje in je primerna sedanjemu času. Temelji na etiki in odprtosti in, kar je najbolj pomembno, je združljiva z drugimi načini naravnega zdravljenja. Ponovno sem želel ovrednoti svoje znanje; z namenom, da bi spoznal še katerega od pozabljenih načinov tradicionalnega naravnega zdravljenja, sem, preden sem začel pisati to knjigo, prebral mnoga dela s področja zdravilstva, antropologije in ezoterike.

Zdravilstvo je prastara veščina, zdravilci predindustrijske družbe pa so bili poznavalci človekovega duha in so poleg znanja, kako pozdraviti telo, obvladali tudi zdravljenje duše. Tak naraven način pomoči je v organizmu vzpostavil porušeno ravnovesje. Današnji zdravilci imajo dostop do starih znanj, obenem pa pri svojem delu lahko uporabljajo tudi znanje sodobne medicine in najnovejše tehnologije. Kako uspešni bodo, pa je odvisno od njihove duhovne odprtosti in univerzalne etike, ki izvira iz brezmejne, brezpogojne ljubezni.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-9252-62-8
Leto izdaje 2011
Število strani 249
Dimenzije 16,0 x 23,5
Izdal Tadej Pretner
Avtor Marjan Ogorevc
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji

Cena 24,00 €