KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji

Marjan Ogorevc

Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji: napotki za bioterapevte in uporabnike zdravilskih storitev je najnovejša knjiga priznanega zdravilca Marjana Ogorevca, v kateri je, kot pravi sam, po večletnem delu našel način kako najbolj enostavno in učinkovito prikazati terapevtske prijeme in diagnostiko. Avtor je pred leti ustanovil šolo za bioterapevte in knjiga Sodobna bioterapija je bila zasnovana predvsem kot učbenik za poslušatelje te šole.

Prav gotovo pa bo zanimiva tudi za vse tiste, ki se s katerokoli panogo zdravilstva že ukvarjajo, hvaležne bralce pa bo našla tudi v krogu vseh onih, ki si želijo razumeti ne le ozadje svojega zdravstvenega stanja, temveč tudi mogoče vzroke, zaradi katerih je kakovost naših življenj takšna, kot pač je.

Povezava telesa, uma in duha

Vodilno sporočilo knjige namreč niso takšne in drugačne bioterapevtske tehnike, pač pa avtor izpostavlja predvsem povezave čustvenih, mentalnih in duhovnih segmentov z zdravstvenim stanjem fizičnega telesa, kot tudi s specifičnimi življenjskimi situacijami, ki jih običajno »prepoznavamo« kot krivične, nepoštene …

V knjigi ne manjka niti zelo uporabnih opisov energijske anatomije in analiz vedenjskih vzorcev, ki so skladni s sodobnimi spoznanji psihologije, v katere avtor spretno vplete elemente karme tako, kot jih sam dojema. Nekateri vsebinski segmenti so podprti z ustreznim filozofskim ozadjem.

Način podajanja omogoča razumevanje brez predznanja. Glede na stopnjo tega in bralčeve sposobnosti povezovanja prebranega z že znanim in tistim, kar se mu nasploh zdi verjetno, knjiga nudi toliko, kot je sposoben dojeti, zato jo je nedvomno smiselno čez čas ponovno prebrati.

Avtor se očitno zaveda problematike slovenskega zdravilstva, v katerem velik del zdravilcev nima ustreznega znanja, nujnega za kvalitetno in odgovorno terapevtsko delo. Zato ima velik del knjige vlogo nekakšnega vodiča, ki zdravilcu pomaga formirati nujno potrebne zdravilske, osebnostne in etične vrline. Skozi izkušnje, pridobljene ne le skozi terapevtsko delo s karmično diagnostiko in integralno biorgonomijo, marveč tudi skozi delo s športniki, pa predlaga posamezne korake, ki vodijo k celostni obravnavi problematike klienta.

Menim, da Sodobna bioterapija ne sodi v sklop zdravilske literature, opredeljene kot alternativna, saj je podan pristop takšen, da je lahko nedvomno uspešen sopotnik pristopom konvencionalne medicine. - Tadej Pretner

Iz uvoda knjige

Bistveni del knjige zavzema poglavje o sodobnem pristopu bioterapevta in vsa nova spoznanja o etiki v zdravilstvu. Nastala je knjiga, ki vsebuje nekoliko drugačen pogled na energijsko zdravljenje in je primerna sedanjemu času. Temelji na etiki in odprtosti in, kar je najbolj pomembno, je združljiva z drugimi načini naravnega zdravljenja. Ponovno sem želel ovrednoti svoje znanje; z namenom, da bi spoznal še katerega od pozabljenih načinov tradicionalnega naravnega zdravljenja, sem, preden sem začel pisati to knjigo, prebral mnoga dela s področja zdravilstva, antropologije in ezoterike.

Zdravilstvo je prastara veščina, zdravilci predindustrijske družbe pa so bili poznavalci človekovega duha in so poleg znanja, kako pozdraviti telo, obvladali tudi zdravljenje duše. Tak naraven način pomoči je v organizmu vzpostavil porušeno ravnovesje. Današnji zdravilci imajo dostop do starih znanj, obenem pa pri svojem delu lahko uporabljajo tudi znanje sodobne medicine in najnovejše tehnologije. Kako uspešni bodo, pa je odvisno od njihove duhovne odprtosti in univerzalne etike, ki izvira iz brezmejne, brezpogojne ljubezni.

978-961-9252-62-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/b/i/bioterapijanaslovka0.jpg 978-961-9252-62-8
24 EUR 2021-06-29 Zaloga: Na zalogi

Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji

Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji Marjan Ogorevc

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 120 zlatnikov = 1,20 €.
Po večletnem delu je Marjan Ogorevc našel način, kako najbolj enostavno in učinkovito prikazati terapevtske prijeme in diagnostiko. Pred leti je namreeč ustanovil šolo za bioterapevte in knjiga Sodobna bioterapija je bila zasnovana predvsem kot učbenik za poslušatelje te šole. Prav gotovo pa bo zanimiva tudi za vse tiste, ki se s katerokoli panogo zdravilstva že ukvarjajo, hvaležne bralce pa bo našla tudi v krogu vseh vas, ki si želite razumeti ne le ozadje svojega zdravstvenega stanja, temveč tudi možne vzroke, zaradi katerih je kako...
Cena: 24,00 €

Podrobnosti artikla Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji

ISBN 978-961-9252-62-8
Leto izdaje 2011
Število strani 249
Dimenzije 16,0 x 23,5
Vezava Ne
Izdal Tadej Pretner
Avtor Marjan Ogorevc

    Kategorije

O avtorju Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji

Marjan Ogorevc

Marjan Ogorevc

Slovenski bioenergetik in športni trener Marjan Ogorevc smisel življenja vidi v razvoju človekove zavesti. Približa nam idejo naravnega bivanja in odpira vprašanja današnje družbe, ki je na preizkušnji. Čeprav človeška evolucija poteka spontano, se zdi, da je kljub tehnološkemu napredku začela nazadovati. Prav Marjanove delavnice samozdravljenja, povezovanje z zdravniki uradne medicine in uspešna sodelovanja z vrhunskimi športniki pričajo o tem, da je možno spremeniti civilizacijske vzorce in, da imamo v sebi moč, ki zdravi in nam bogati življenje.

Več o Marjan Ogorevc

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Marija

Objavljeno 20.06.2018

Imam že vse njegove knjige, ta je le še pika na i.

Imam že vse njegove knjige, ta je le še pika na i. Super knjiga, lepo vse razloženo, zanimive teme. Priporočam jo vsem

Sodobna bioterapija s poudarkom na karmični diagnostiki in integralni biorgonomiji

Oglejte si tudi