Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Solo v dvoje

Na zalogi
SKU
9789619409817
Dodaj v primerjavo
Cena 24,95 €

Knjiga Solo v dvoje je namenjena tako parom s težavami, kot tudi zadovoljnim parom, srečnim in nesrečnim samskim ter tistim, ki trpijo zaradi ločitve ali nesrečne ljubezni. Praktično vsem, ki si želijo kvalitetno partnerstvo. Za to pa je najprej potrebno opraviti z miti in zmotami o ljubezni in partnerskih odnosih. 

Dodaj na seznam želja

Odnos

Knjig, ki razbijajo mite o ljubezni, je veliko. S Solom v dvoje avtor presega nekatere nedoslednosti in pretirane poenostavitve ter predstavlja sodoben pogled na partnerske odnose. 

Navidezni paradoks je, da prav »egoistično« soliranje, ki izraža temeljno samostojnost vsakega od partnerjev, pomaga k graditvi pristne in varne bližine med partnerjema. Zavedanje, da imaš možnost, da se lahko odmakneš in v miru poskrbiš zase, ko bližina ostane neprijetna ali prenevarna, te spodbuja, da si upaš tvegati vedno več bližine. 

Ni pomembno, kako rečemo temu, kar pristno dobrega poskušamo vnašati v partnerski odnos in si želimo prejemati od partnerja. Naj bo to zaljubljenost, očaranost, ljubezen, privlačnost, naklonjenost, popuščanje, razumevanje, nežnost, pogrešanje, tolažba, spodbujanje ... 

Pomembno je, da vse to, kar nam veliko pomeni, čim večkrat počnemo in dajemo. Zaradi sebe in iz sebe, z miti ali brez njih. Preprosto zato, ker je solo lepši in razburljivejši v dvoje.

"Solo v dvoje je zdravilna knjiga za moške in ženske, ki si želijo dvojine, in za one, ki bežijo pred njo. Z Gašperlinovo knjigo ne bo šlo lažje, hitreje pa zagotovo."

Manca Košir, publicistka in pisateljica 


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619409817
Leto izdaje 2020
Število strani 270
Dimenzije 14,5 x 20,5
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Izidor Gašperlin
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Solo v dvoje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Solo v dvoje

Cena 24,95 €