Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Soustvarjanje na višku

Na zalogi
SKU
9789616950473
Dodaj v primerjavo
Cena 17,00 €

Kaj se zgodi, ko združite dva od najbolj navdihujočih duhovnih učiteljev vseh časov in mojstrsko modrost Vesolja? Čarobno, poživljajoče in uvidov polno srečanje, ki ga ne boste nikoli pozabili!

Knjiga Soustvarjanje na višku temelji na dogodku v živo, ki ga je pripravila založba Hay House in je potekal 13. novembra 2013 v Anaheimu v Kaliforniji.

Dodaj na seznam želja

Soustvarjanje na višku

Kaj se zgodi, ko združite dva od najbolj navdihujočih duhovnih učiteljev vseh časov in mojstrsko modrost Vesolja? Čarobno, poživljajoče in uvidov polno srečanje, ki ga ne boste nikoli pozabili, ki je opisano v knjigi Soustvarjanje na višku!

Knjiga Soustvarjanje na višku temelji na dogodku v živo, ki ga je pripravila založba Hay House in je potekal 13. novembra 2013 v Anaheimu v Kaliforniji.

Wayne Dyer

Wayne Dyer, ki je večkrat poudaril, da je največji oboževalec Abrahama in da je Abrahamov nauk najmočnejši in najgloblji nauk na svetu danes, se je na tem srečanju z Abrahamom pogovarjal o svojih največjih življenjskih prelomnicah in spoznanjih.

Vprašanja in tematike

Wayn Dyer je na dogodku postavil vprašanja, ki so se med drugim nanašala na njegovo odraščanje, starše, otroke, delo, knjige, poslanstvo, odnose in zdravje. Z Abrahamom sta se pogovarjala o temah, kot so usoda, dharma, smrt, komunikacija s preminulimi, odpuščanje, sprejemanje odločitev, navdih, afirmacije, preseganje dvojnosti, pekel, nasilje, slabe novice, politika, spreminjanje misli in popravljanje napak, otroci, dinamika med starši in otroki, obžalovanja, partnerski odnosi, strah, usklajenost z Izvorom, programiranje pred spanjem, vnebovzeti mojstri, gensko spremenjena hrana idr.

Esther Hicks

Navdušena nad jasnostjo in praktičnostjo prevedenih besed Bitij, ki samim sebi pravijo Abraham, je Esther, skupaj s svojim možem Jerryem, leta 1986 to čudovito doživetje Abrahama začela razkrivati peščici tesnih poslovnih partnerjev.

Ko sta skupaj z ljudmi, ki so postavljali pomembna vprašanja o financah, telesnem počutju in odnosih bila priči praktičnim rezultatom – in sta nato Abrahamove odgovore uspešno začela uporabljati tudi sama –, sta sprejela premišljeno odločitev dopuščati, da je Abrahamov nauk na voljo nenehno rastočemu krogu vseh, ki iščejo odgovore na vprašanje, kako živeti bolje - napisala sta knjigo Zakon privlačnosti: Osnove Abrahamovega nauka.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616950473
Leto izdaje 2016
Število strani 156
Dimenzije 12,7 x 14,8
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Esther Hicks, Wayne W. Dyer
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Soustvarjanje na višku
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Soustvarjanje na višku

Cena 17,00 €