V vrečki ni artiklov.
Soustvarjanje na višku

Soustvarjanje na višku

Kaj se zgodi, ko združite dva od najbolj navdihujočih duhovnih učiteljev vseh časov in mojstrsko modrost Vesolja? Čarobno, poživljajoče in uvidov polno srečanje, ki ga ne boste nikoli pozabili, ki je opisano v knjigi Soustvarjanje na višku!

Knjiga Soustvarjanje na višku temelji na dogodku v živo, ki ga je pripravila založba Hay House in je potekal 13. novembra 2013 v Anaheimu v Kaliforniji.

Wayne Dyer

Wayne Dyer, ki je večkrat poudaril, da je največji oboževalec Abrahama in da je Abrahamov nauk najmočnejši in najgloblji nauk na svetu danes, se je na tem srečanju z Abrahamom pogovarjal o svojih največjih življenjskih prelomnicah in spoznanjih.

Vprašanja in tematike

Wayn Dyer je na dogodku postavil vprašanja, ki so se med drugim nanašala na njegovo odraščanje, starše, otroke, delo, knjige, poslanstvo, odnose in zdravje. Z Abrahamom sta se pogovarjala o temah, kot so usoda, dharma, smrt, komunikacija s preminulimi, odpuščanje, sprejemanje odločitev, navdih, afirmacije, preseganje dvojnosti, pekel, nasilje, slabe novice, politika, spreminjanje misli in popravljanje napak, otroci, dinamika med starši in otroki, obžalovanja, partnerski odnosi, strah, usklajenost z Izvorom, programiranje pred spanjem, vnebovzeti mojstri, gensko spremenjena hrana idr.

Esther Hicks

Navdušena nad jasnostjo in praktičnostjo prevedenih besed Bitij, ki samim sebi pravijo Abraham, je Esther, skupaj s svojim možem Jerryem, leta 1986 to čudovito doživetje Abrahama začela razkrivati peščici tesnih poslovnih partnerjev.

Ko sta skupaj z ljudmi, ki so postavljali pomembna vprašanja o financah, telesnem počutju in odnosih bila priči praktičnim rezultatom – in sta nato Abrahamove odgovore uspešno začela uporabljati tudi sama –, sta sprejela premišljeno odločitev dopuščati, da je Abrahamov nauk na voljo nenehno rastočemu krogu vseh, ki iščejo odgovore na vprašanje, kako živeti bolje - napisala sta knjigo Zakon privlačnosti: Osnove Abrahamovega nauka.

9789616950473 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/s/o/soustvarjanje_na_visku.jpg 9789616950473
17 EUR 2021-09-23 Zaloga: Na zalogi

Soustvarjanje na višku

Soustvarjanje na višku Esther Hicks Wayne W. Dyer

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
Kaj se zgodi, ko združite dva od najbolj navdihujočih duhovnih učiteljev vseh časov in mojstrsko modrost Vesolja? Čarobno, poživljajoče in uvidov polno srečanje, ki ga ne boste nikoli pozabili! Knjiga Soustvarjanje na višku temelji na dogodku v živo, ki ga je pripravila založba Hay House in je potekal 13. novembra 2013 v Anaheimu v Kaliforniji.
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla Soustvarjanje na višku

ISBN 9789616950473
Leto izdaje 2016
Število strani 156
Dimenzije 12,7 x 14,8
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor Esther Hicks
Wayne W. Dyer

O avtorju Soustvarjanje na višku

Esther Hicks

Esther Hicks

Esther Hicks, pogosto priznana kot Abraham Hicks, je ameriška govornica in avtorica navdiha. Z možem, Jerryjem Hicksom, je soavtorica devetih knjig, gostuje številne delavnice o zakonu privlačnosti in pojavila se je v izvirni različici filma Skrivnost. Knjige Esther Hicks, vključno s serijo Zakon privlačnosti, so - po besedah Esther Hicks - "prevedene iz skupine nefizičnih entitet, imenovane Abraham." Esther Hicks opisuje, kaj počne, ko se poda v "neskončno inteligenco".

Več o Esther Hicks
Wayne W. Dyer

Wayne W. Dyer

Doktor Wayne W. Dyer je mednarodno priznan avtor in strokovnjak za osebno rast, ki  velja za »očeta motivacije«. Je avtor številnih knjižnih, avdio in video uspešnic. Pojavil se je že na tisoče radijskih in televizijskih oddajah, med drugim tudi na oddajah The Today Show in Oprah.

Kljub temu, da je Dyer svoje otroštvo preživel po različnih sirotišnicah in rejniških domovih, je premagal številne ovire in uresničil svoje sanje. Doktoriral je iz vzgojnega svetovanja na Wayne State University, bil je profesor na univerzi St. John's v New Yorku in vodil zasebno terapevtsko prakso. Dandanes skuša svojim bralcem pokazati, kako lahko uspe tudi njim ter jim pomaga pri vzpostavljanju notranjega ravnovesja, pri iskanju sreče in, najpomembneje, samih sebe.

Več o Wayne W. Dyer

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 03.08.2018

Zakon knjiga. Sem jo prebral takoj ko sem jo dobil

Zakon knjiga. Sem jo prebral takoj ko sem jo dobil v roke. Malce se zamisliš nad samim sabo.

Soustvarjanje na višku

Oglejte si tudi