V vrečki ni artiklov.
Sozvenenje - Deset vaj za zdravje in vitalnost

V knjigi Sozvenenje dr. Joyce Whieteley Hawkes raziskuje še nikdar opisane meje med znanostjo in duhom, ko gre za zdravje in dobro počutje.Knjiga, ki vsebuje veliko podrobnosti o avtoričnih izkušnjah na navdihujočem popotovanju, od vkopanosti izključno v znanost do njenega novega življenja zdravilke - vključno z vsemi "čudnimi" dogodki, od obsmrtne izkušnje do hoje po žerjavici in učenja pri balijskih zdravilcih in šamanih - vam bo omogočila raziskati lastno zmožnost zdravljenja na vseh ravneh.

Delovanje Joyce W. Hawkes je osredotočeno na ustvarjanje ravnovesja med biologijo oz. snovnim in duhovnimi svetovi, od katerih ima vsak svojstveno energijo. Če si želite optimalno zdravje, morajo energije teh svetov sozveneti. Devet kombinacij, od katerih vsaka izraža eno prirojeno lastnost človeškega in eno božanskega, raziskuje energije teh svetov in njihovega medsebojnega učinkovanja. Vsaka kombinacija pomeni dve sorodni ideji, ki skupaj ponujata preprosto, prizemljeno začetno točko za vašo osebno vadbo zdravja in vitalnosti.

Odkrivali boste najnovejše raziskave in navdihujoče ugotovitve o jeziku svojih celic in o tem, kako se ti drobceni sestavni deli telesa sporazumevajo, povezujejo in dotikajo. Ob biološkem ozadju vam bodo na voljo sveže podobe uma in telesa, uvidi in zdravilne tehnike za pridobivanje moči, ki vas bodo popeljali na nepozabno notranje popotovanje. Knjiga Sozvenenje ponuja dragocena orodja za pridobivanje zdravja na celični ravni, za krepitev duha in za večje zavedanje bolj skrivnostnih plati življenja.

17147 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/o/sozvenenje__devet_vaj_za_zdravje_in_vitalnost_svt8681.jpg 978-961-6804-70-7
19.9 EUR 2021-04-27 Zaloga: Na zalogi

Sozvenenje - Deset vaj za zdravje in vitalnost

Sozvenenje - Deset vaj za zdravje in vitalnost Joyce Whiteley Hawkes

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 99 zlatnikov = 0,99 €.
V knjigi Sozvenenje dr. Joyce Whieteley Hawkes raziskuje še nikdar opisane meje med znanostjo in duhom, ko gre za zdravje in dobro počutje. Knjiga, ki vsebuje veliko podrobnosti o avtoričnih izkušnjah na navdihujočem popotovanju, od vkopanosti izključno v znanost do njenega novega življenja zdravilke - vključno z vsemi "čudnimi" dogodki, od obsmrtne izkušnje do hoje po žerjavici in učenja pri balijskih zdravilcih in šamanih - vam bo omogočila raziskati lastno zmožnost zdravljenja na vseh ravneh.
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Sozvenenje - Deset vaj za zdravje in vitalnost

ISBN 978-961-6804-70-7
Leto izdaje 2012
Število strani 218
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Ne
Izdal Založba Primus
Avtor Joyce Whiteley Hawkes

    Kategorije

O avtorju Sozvenenje - Deset vaj za zdravje in vitalnost

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).