V vrečki ni artiklov.

Brezplačna dostava

Cenjena Bralka in Cenjeni Bralec :)))

Naj vas danes na ta lep dan razveselimo. Razveslimo z našim poslanstvom, ki ga vedno radi opravljamo.

Knjige nas navdihujejo, nas razveseljujejo, nas tudi opominjajo, nas učijo ... in tako naprej. Torej, ker se zavedamo pomena branja in osebne (ter skupinske "rasti") smo samo za vas pripravili prijetno presenečenje :)

Od leta 2004 smo se zavezali, da bralcem "na drugi strani ekrana" omogočamo dostop do knjige za boljše življenje, s hitro dostavo in kvalitetno storitvijo. In tako po skoraj 16-ih letih vas je že preko 100 tisoč :))) jupi jupi

Kako so knjige pomagale ljudem je tudi razlog da smo začeli s spletno knjigarno. Zato investirajte vase, implementirajte kar ste prebrali in veselite se vaše spremembe (hkrati jo pa tudi pričakujte :) :) ). Vsak dan en korak (mali) - vam bo v enem tednu, v enem mesecu.. pripeljal precej daleč...vprašanje je le koliko konstantnih korakov boste namenili SEBI!!!!!

Tako smo za vas pripravili RUBRIKO BREZPLAČNA DOSTAVA knjig in nekaterih izdelkov!

Kaj to pomeni BREZPLAČNA DOSTAVA.

 

BREZPLAČNA DOSTAVA pomeni, da v KOLIKOR se odločite za nakup katere od knjig/artiklov v tej rubriki BREZPLAČNA DOSTAVA (in ne glede na to kar še dodate v svojo nakupovalni vrečko) IMATE BREZPLAČNO DOSTAVO.

 

Tako ja BREZPLAČNO DOSTAVO na vaše celotno naročilo. In še Veliki PLUS (samo za "cangurovce" – spomnite se na porabo (in pridobitev) zlatnikov :)))

 

Tako, verjamemo, da smo vas razveslili in vam želimo čudovit dan.

Radi vas imamo in hvala ker ste z nami že skoraj 16 let :)))

Zaradi lažje preglednosti, smo knjige in artikle prestavili v 3 osnovne kategorije


DUHOVNOST

       


OSEBNA RAST

   


ZDRAVJE

Za vas pripravljamo osveženo ponudbo artiklov, ki bo na voljo v naslednjih dneh.