V vrečki ni artiklov.

Angeli in duhovni vodniki

Ali iščete svojega duhovnega vodnika in svojega angela?

Duhovni vodniki so duše, ki so na poti evolucije že dovolj daleč, da lahko na poti naprej pomagajo tudi drugim dušam. Duhovni vodniki so bili nekoč že utelešeni kot ljudje, zato točno vedo, kaj pomeni biti človek. Vsak duhovni vodnik se je zavestno odločil, da nam priskoči na pomoč, vendar nam zaradi svobodne volje lahko pomaga samo, če ga zanjo zaprosimo. Čisto vsi ljudje imamo svoje duhovne vodnike, tudi če se jih ne zavedamo. Z njimi se povezujemo z meditacijami, v sanjah in drugače. Duhovni vodnik je lahko tudi duhovna žival, ki pa nam prinaša predvsem modrost.

Za razliko od duhovnih vodnikov pa so angeli bitja, ki se niso nikoli utelesila kot ljudje. Različne tradicije angelske svetove in njihovo hierarhijo različno razlagajo. Vsak od nas naj bi imel svojega angela varuha, ki nas varuje v življenju in nam pomaga preko intuicije. Angeli so brezspolna bitja, najbolj znani pa so morda nadangeli, katerim je vsakemu 'dodeljeno' posamezno področje. Danes sta morda najbolj poznana nadangel Mihael, h kateremu se ljudje radi priporočijo za zaščito, in nadangel Rafael za zdravljenje. V zadnjem času so za večjo priljubljenost angelov poskrbele avtorice, kot sta Diana Cooper in Doreen Virtue, ki jih opisujeta izven okvirjev institucionalizirane religije, kjer so se angeli pojavljali pred tem. Ta svetlobna bitja vas nenehno obkrožajo, so v stalni pripravljenosti in se takoj odzovejo na vaš klic, če jih le želite spustiti v svoje življenje.

Priporočamo knjige na področju duhovni vodniki in angeli:
Čudežni samorogi, Svetloba angelov, Nebesa odgovarjajo, Čudeži zdravljenja nadangela Rafaela, Obljuba s Plejad, Angelska terapija, Čarobni samorogi, Nebesa obiskujejo, Angelsko sporočilo upanja.

 

Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2

Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2