V vrečki ni artiklov.

Samospoznanje

Ko spoznavamo in se začnemo zavedati sebe, to pomeni, da se ne samo zavedamo sebe v okolju in svojega telesa, ampak se zavedamo, da se zavedamo sebe. To je samospoznanje. Samospoznanje pomeni, da smo ves čas pozorni na svoje občutke, čustva in vzgibe.

Samospoznanje pomeni, da spoznavamo svoje globine in predelujemo svoje strahove, skrbi, omejujoča prepričanja, samospoznanje pomeni, da iščemo nove poti in se sprašujemo o svoji evoluciji. Dan za dnem delamo korake v smeri iskanja širše slike, sestavljanja mozaika življenja. S samospoznanjem se je tradicionalno ukvarjala filozofija, bilo je tudi domena religije, sedaj pa se je razširilo v vse pore življenja z New Age-om.

V knjižni rubriki samospoznanje priporočamo knjige: Božanska matrika, Med znanostjo in duhovnostjo, Človek, kam greš?, Vse, kar morate vedeti, če ste empat, Placebo ste vi, Fantomski jaz, Ven iz uma, Sporočilo tišine, Prebujeni moški, KNJIGA LETA 2018: Neskončna modrost akaških zapisov, Duhovna moč empatije, Edino pomembno, Proces prisotnosti, Nova zemlja, Zen in umetnost doživljanja sreče, Tečaj čudežev, Mir v vsakem koraku, Zdaj!, Živeti v sedanjem trenutku.

Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Naraščajoče Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4