V vrečki ni artiklov.

Med znanostjo in duhovnostjo

Med znanostjo in duhovnostjo Gregg Braden

Ustvarjanje nove zgodbe o človeštvu

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 139 zlatnikov = 1,39 €.
Najbolje prodajani avtor New York Timesa Gregg Braden s pomočjo znanosti in duhovnosti pojasnjuje, da evolucija ne pripoveduje celotne zgodbe človeštva. Ponuja nam novo razumevanje izvora človeštva, ki nam lahko pomaga izkoristiti izjemne sposobnosti, ki jih imamo. 
 
Cena: 27,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789617033885
Leto izdaje 2019
Število strani 270
Dimenzije 22,0 x 14,0
Avtor Gregg Braden
Vezava Mehka
Izdal Primus
Kategorija Samospoznanje

O avtorju

  Gregg Braden, svetovno priznani avtor številnih prodajnih uspešnic po izboru znamenitega ameriškega časnika The New York Times, velja za pionirja v povezovanju znanosti in duhovnosti.

Kot nekdanjega višjega sestavljavca računalniških sistemov (Martin Marietta Aerospace) v času energetske krize v 70. letih, računalniškega geologa v zadnjih letih hladne vojne (Phillips Petroleum) ter kot vodjo tehničnih operacij (Cisco System) ga odlikuje izjemna sposobnost, da najde inovativne rešitve za kompleksne težave.

Braden je več kot dvajset let iskal visokogorske vasice, odmaknjene samostane, starodavne templje in pozabljena besedila, da bi odkril tančico njihove brezčasne skrivnosti. Znan je predvsem po knjigah, kot so Božanska matrikaFraktalni časGloboka resnicaSpontana ozdravitev s pomočjo prepričanja, Njegova dela so prevedena v petnajst jezikov in so na voljo v triindvajsetih državah. 

URADNA STRAN AVTORJA: www.greggbraden.com
VIDEO GALERIJA Gregga Bradena >>

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Oglejte si tudi