V vrečki ni artiklov.

KOMPLET za temeljno duhovno prakso: Opazovanje sebe + Spominjanje sebe Rdeči Sokol

* Obvezna polja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 150 zlatnikov = 1,50 €.
Opazovanje in spominjanje sebe sta bistvenega pomena za proces dušnega prebujanja iz nezavednega dremeža. Če ne opazujemo sebe, nismo nič več in nič manj kot roboti, ujeti v nemilost podzavesti, navad in mehanskih sil zunaj in znotraj sebe.
 

Redna cena: 47,80 €

Vroča cena: 19,12 €

Prihranek: 28,68 € (60%)

Podrobnosti artikla

ISBN Ne
Leto izdaje Ne
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Avtor Rdeči Sokol
Vezava Mehka
Izdal Zavod Gaia planet
Kategorija Akcijski knjižni kompleti

O avtorju

 

 Rdeči sokol (dr. Robert Moore) je diplomiral iz angleškega jezika in zgodovine ter magistriral iz angleškega jezika na Državni univerzi v Illinoisu in doktoriral iz sodobne ameriške književnosti na Univerzi v Cincinnatiju. Priznani pesnik je dobitnik številnih nagrad in priznanj za svoje književno ustvarjanje, zato tudi ne preseneča, da je nekdanji prejemnik štipendije za izjemne umetnike in pisatelje Hodder Univerze Princeton. Trenutno poučuje angleški jezik na Univerzi v Arkansasu v Monticellu v ZDA.

Z opazovanjem sebe se ukvarja že več kot 30 let pod vodstvom Gurdjieffovega združenja v Arkansasu, strokovnjaka za meditacijo Osha Rajneesha in duhovnega učitelja Leeja Lozowicka.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).