V vrečki ni artiklov.
Spomini na onstranstvo

Duša vsakega človeka ohrani vse prejšnje karmične vplive vzroka in posledice in ti vplivajo na naše trenutno čustvovanje in vedenje.

Mnogokrat se nam zdi, da delujemo normalno, v resnici pa nas nemara obvladujejo globoko zakoreninjeni metafizični sprožilci. To stanje spregledajo vsi: tradicionalni zdravniki, strokovnjaki za duševno zdravje in celo mi sami.

Gre za težavna obdobja v naših trenutnih življenjih, ko ne razumemo, kaj nas žene, da se obnašamo nerazumno. Pravi vzroki tega so običajno prikriti. So globoko pod površjem naše zavesti. Večina nas stori vse, da bi se znebila notranjih demonov, ne vemo pa, kje naj jih iščemo.

Knjiga opisuje, kako se sami dokopljemo do skritih spoznanj v nezavednem umu. Izvemo, kako je razkrivanje teh informacij skozi hipnozo vplivalo na ljudi v terapevtskem smislu. Branje nam odkrije, kako so hipnotizirani ljudje, ki so bili deležni vpogleda v pretekla utelešenja in v posmrtno življenje, pozitivno vplivali na svoj zavestni um in dojeli vzroke različnih duševnih težav. Obujeni duhovni spomini so oplemenitili njihova življenja. Ti ljudje imajo zdaj več moči in se bolj zavedajo svojega življenjskega poslanstva.

Cilj te knjige je navdihniti in vliti upanje ljudem, ki želijo doumeti ustroj svojega obstoja in se osvoboditi nerazumljivih vzrokov, ki, do branja te knjige, neprepoznavno delujejo na čustva in vedenje.

16483 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/p/spomini.jpg 978-961-6861-12-0
29.9 EUR 2020-09-25 Zaloga: Na zalogi

Spomini na onstranstvo

Spomini na onstranstvo dr. Michael Newton

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 149 zlatnikov = 1,49 €.
Duša vsakega človeka ohrani vse prejšnje karmične vplive vzroka in posledice in ti vplivajo na naše trenutno čustvovanje in vedenje. Cilj te knjige je navdihniti in vliti upanje ljudem, ki želijo doumeti ustroj svojega obstoja in se osvoboditi nerazumljivih vzrokov, ki, do branja te knjige, neprepoznavno delujejo na čustva in vedenje.
Cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla Spomini na onstranstvo

ISBN 978-961-6861-12-0
Leto izdaje 2012
Število strani 416
Dimenzije 12,5 x 19,5
Vezava Ne
Izdal Ara
Avtor dr. Michael Newton

    Kategorije

O avtorju Spomini na onstranstvo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Spomini na onstranstvo

Oglejte si tudi