V vrečki ni artiklov.

Spontana evolucija: Naša pozitivna prihodnost in kako do nje priti (Zbirka Neskončnost)

Spontana evolucija: Naša pozitivna prihodnost in kako do nje priti (Zbirka Neskončnost) Dr. Bruce H. Lipton

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 179 zlatnikov = 1,79 €.
Spontana evolucija je prikaz življenja, kakršnega smo vsi željno pričakovali! S pravo mero humorja, duhovnosti in stamenske znanosti Bruce Lipton in Steve Bhaerman mečeta holistično, novo luč na civilizacijo, ki se rojeva.
 
Cena: 35,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-90342-3-1
Leto izdaje 212
Število strani 360
Dimenzije Ne
Avtor Dr. Bruce H. Lipton
Vezava Mehka
Izdal Zavod Vid

O avtorju

 

Dr. Bruce Lipton je strokovnjak na področju celularne biologije in med vodilnimi znanstveniki, ki preučujejo, kako lahko čustva usmerjajo genetski izraz, kar je razložil v svojih dveh delih "Biologija prepričanja" in "Spontana evolucija". Po njegovem prepričanju prava skrivnost življenja ne tiči v DNK-ju, temveč v mehanizmih delovanja celične opne. Receptorji na celični opni sprejemajo različne signale iz okolja, njen mehanizem pa nadzoruje "branje" genov znotraj celice. Naše celice lahko genetsko kodo berejo ali pa tudi ne, odvisno od signalov, ki prihajajo iz okolja. Če ima torej naš DNK preddizpozicijo za raka, to ne pomeni, da bomo nekoč zboleli za to boleznijo. Daleč od tega, ta genski zapis morda ne bo nikoli izražen. Dr. Lipton trdi, da lahko na svoje zdravje vplivamo s svojo voljo, s svojim načinom življenja, z našimi mislimi.

Kot izkušen celični biolog je predaval na Medicinski fakulteti Univerze Wisconsin. Kasneje pa se je ukvarjal s pionirskim raziskovanjem na Univerzi Stanford. Je avtor knjige Biologija prepričanj in dobitnik Mirovne nagrade Goi za leto 2009. Gostoval je na stotinah radijskih in televizijskih oddajah. Bil pa je tudi med glavnimi predavatelji na domačih in mednarodnih konferencah.

OSEBNA STRAN DR. BRUCEA LIPTONA

VIDEO POSNETKI Z GOVORI DR. LIPTONA NA YUTUBE-u

 

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

VANDA

Objavljeno 12.09.2014

Vredno branja, sicer sem jo že prebrala v

Vredno branja, sicer sem jo že prebrala v hrvaščini, pozdravljam pa prevode v slovenski jezik, upam da bo tudi kakšen od Sitchina.

SAŠA

Objavljeno 17.09.2013

Knjiga je kar zajetna in včasih se zazdi da je

Knjiga je kar zajetna in včasih se zazdi da je malo "raztegnjena" in celo znanstvena. Ampak nam da misliti, da ni vse res kar učijo v šolah, zelo dobro pa poveže tudi znanost in duhovnost, tudi prek zanimivih besednih iger (ki jih je lažje razumeti ob poznavanju angleškega jezika, so pa tudi opombe prevajalca).
Spontana evolucija se zelo dobro povezuje z Bradenovo knjigo Globoka resnica, saj govorita o isti temi. Ampak prebrati eno še ne pomeni, da si prebral tudi drugo.

Oglejte si tudi