Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Spopad kraljev (Pesem ledu in ognja, 2. knjiga) (žepnica)

Na zalogi
SKU
9789610114352
Dodaj v primerjavo
Cena 19,99 €

Spopad kraljev ponese bralca v svet razuzdanosti in maščevanja ter čarovnij in bojev, kakršnih še niste doživeli. 

Dodaj na seznam želja

Spopad kraljev se začne tam, kjer se je burno končala Igra prestolov . Nebo reže krvavo rdeč komet. Od starodavne citadele pa vse do Zmajevega kamna vlada kaos. Šest ločin se bori za prevlado nad razdeljeno deželo in si želi železnega prestola Sedmih kraljestev. Brat spletkari proti bratu in mrtvi vstajajo ter hodijo v temi. V viharju krvoskrunstva, bratomora in smrti bo zmagal tisti z najbridkejšim jeklom in najbolj zakrknjenim srcem. Kajti ko se spopadejo kralji, zadrhti zemlja. 

To so kralji, ki se spopadajo. In vaše roke, ki vznemirjeno obračajo list za listom težko pričakovanega nadaljevanja Igre prestolov! Za to je poskrbel George R. R. Martin, eden najboljših sodobnih fantazijskih pisateljev, za katerega pravijo, da prekaša celo Tolkiena. Spopad kraljev je druga knjiga iz zbirke Pesem ledu in ognja, ki jo poznavalci in ljubitelji žanra že razglašajo za popolno mojstrovino 
fantazijskega romana.  

Kritiki so si enotni, da pisatelj Martin osupljivost in privlačnost gradi predvsem na izjemni prepričljivosti likov. Kajti ne glede na to, da se zgodbe sicer odvijajo v pravljičnem svetu, so junaki ljudje, krvavi pod kožo – pokvarjeni, kruti in šibki. 

Vojna, ki jo popisuje Martin, je predvsem spopad, v katerem mogočni pobijajo, mučijo, posiljujejo in ropajo nedolžne. Njegov  svet je krut in krvav in avtor tega ne skriva. Nasprotno: to popisuje tako silovito in neusmiljeno, da bralec ne more odložiti knjige, čeprav si včasih skoraj zaželi, da bi jo lahko. Boste kos takšnemu bralnemu izzivu?

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610114352
Leto izdaje 2018
Število strani 928
Dimenzije 18,5 x 12,4
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor George R.R. Martin
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Spopad kraljev (Pesem ledu in ognja, 2. knjiga) (žepnica)
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Spopad kraljev (Pesem ledu in ognja, 2. knjiga) (žepnica)

Cena 19,99 €