Pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo 7 nadangelov

V vrečki ni artiklov.

Sporočilo tišine

Sporočilo tišine Eckhart Tolle

Sporočilo tišine je zbirka zapisov, smerokazov, ki nas popeljejo v globine naše biti, v prostor čistega zavedanja. Prebujajo nas in ozaveščajo, da lahko odstranimo tisto, kar nas ločuje od bistva življenja. Tako izstopamo iz trpljenja in zapletov, če se naše misli in občutki gibljejo zgolj površinsko in jih upravlja vase usmerjeni ego. 
 
Cena: 20,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-200-047-9
Leto izdaje 2017
Število strani 160
Dimenzije 20,5 x 14,5
Avtor Eckhart Tolle
Vezava Mehka
Izdal Ganeš
Kategorija Veliki duhovni učitelji

O avtorju

  Eckhart Tolle je bil rojen v Nemčiji, kjer je preživel prvih trinajst let. Po diplomi na Univerzi v Londonu je začel delati kot raziskovalec in doktorski kandidat na Univerzi v Cambridgeu. Ko je bil star 29 let, je doživel globoko duhovno preobrazbo in postal tako rekoč nov človek. Preobrazba ga je usmerila na povsem novo življenjsko pot. Naslednja leta je posvetil razumevanju, povezovanju in poglabljanju te preobrazbe. Nanj se je obračalo vse več ljudi, ki so jih zanimale njegove življenjske izkušnje, in tako je sčasoma začel v Londonu delati kot svetovalec.

Od leta 1996 živi v Vancouvru v Kanadi ter potuje, predava in vodi seminarje ter delavnice po vsem svetu. Ob tem ne izpostavlja in ne izključuje nobene duhovne tradicije ali religije. V svojih predavanjih jasno in povsem razumljivo posreduje preprosto, a globoko sporočilo: »Je izhod iz trpljenja, je pot v mir. Potrebna je le svetloba zavesti. Vi ste ta svetloba.«

Knjiga ZDAJ! Resnično tvoj je samo ta trenutek je prevedena v 35 jezikov. Tudi njegova naslednja knjiga Nova ZEMLJA je postala svetovna uspešnica, obe knjigi pa se uvrščata med najvplivnejša duhovna gradiva sedanjega časa.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Ajda

Objavljeno 26.08.2017

Knjiga vam odpre oči in najdete pot do čistega

Knjiga vam odpre oči in najdete pot do čistega centra vašega jaz. Izredno