V vrečki ni artiklov.
Športna majica - Dres Praga (Errea)

Majica s kratkimi rokavi

Majica s kratikimi rokavi Praga je odlična izbira za tekmovanja in prosti čas. Praga je do danes najbolj eleganten dres oziroma športna majica na trgu, narejena z neprimerljivo  prefinjeno eleganco in detajli.

Če se uporabi kot dres, da ekipi profesionalen in izjemno prepoznaven izgled. Majica je narejena iz enakih materialov kot jih uporabljajo igralci ekipe Parma Calcio 1913 (tkanina B-HIVE).

Material odvaja pot in tako zagotavlja suho kožo in s tem izredno udobje med samo fizično aktivnostjo. Lastnosti majice so kratek rokav, polo ovratnik ter tanki barvni všitki na rokavih in ovratniku. B-HIVE je tkanina, ki je zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor, ki zagotavljajo izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost.

Udobna majica

B-HIVE tkanina?

B-HIVE  je inovativna tkanina, zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor in novo kombinacijo preje, s katero zagotavlja izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost. Nudi udobje, ki mu ni para.

Majhna količina tkiva v stiku s kožo, je razlog, da je majica zelo udobna.

Zaradi prisotnosti majhnih zračnih komor, omogoča izjemno regulacijo temperature telesa in občutek intenzivnega udobja. Udobno tkanina sledi vsakemu gibu telesa z izredno naravnostjo.

Preja je dvojna in je sestavljena iz različnih odtenkov vlaken, da dobimo značilno barvo “melange”, učinek temne svetlobe, pridobljenega z dvojnim barvilom, značilnim za slogu za prosti čas.

Nova tkanina B-HIVE je certificirana tudi kot Oeko-Tex® Stardard 100 in ne sprošča škodljivih snovi, ki so škodljive za kožo in škodljive za zdravje.


Šifra: EM1P0C
43543334534534534534 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/e/m/em1p1c02500_1.jpg
31 EUR 2021-07-28 Zaloga: Na zalogi

Športna majica - Dres Praga (Errea)

Športna majica - Dres Praga (Errea)

* Obvezna polja

Športna majica je na voljo v šestih različnih barvah in odtenkih. Zaradi visoke kakovosti in svoje vsestranskosti materiala, jo priporočajo številni priznani športniki.
Cena: 31,00 €

Podrobnosti artikla Športna majica - Dres Praga (Errea)

Izdal Zavod Gaia planet

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Športna majica - Dres Praga (Errea)

Oglejte si tudi