Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Športno in inspirativno za lene in zakrnele

Na zalogi
SKU
9789617060218
Dodaj v primerjavo
Cena 16,90 €

54 zabavnih dni za odpravljanje lenobe, za pozitivno rekreativno motivacijo, vrnitev svežine ter dobro telesno pripravljenost

Dodaj na seznam želja

Gibanje

Duhovit in lahkoten ter vrhunsko profesionalen in sodoben program razvoja športnega duha in vaj za zdravo rast kondicije. Priročnik, kot ga še ni bilo, je razdeljen na šest korakov, vsak od njih pa je sestavljen iz petih vaj. Konec izgovorov, tole je res "na izi"! Posebnost: namesto 'mučenja' lahkotno prehajanje v cone najbolj optimalne vadbe.  

Na kratko: Srčni utrip, dihanje mojstrov, odličen načrt vadbe, merljivi rezultati!

Kot piše avtor oziroma kar njegovo poosebljenje, Moja skrivna beležka:

Hej! Kako ti gre? Veliko delaš, obveznosti čez glavo, časa pa vedno manj? Saj razumem, tako gre to, takšno je življenje. Samo – kako se pa počutiš v svojem telesu? Dobro? Fit?

Kako sem vesela, če je tvoj odgovor pozitiven! Če pa se še ne počutiš tako, pač potrebuješ spodbudo, da vrneš telesu tisti lepi, zdravi občutek pripravljenosti. Da mu omogočiš, da lahkotno hodi, teče ali plava, ter pri tem uživa … Potem sem prišla v prave roke. V meni so skrivnosti zdrave, prijetne in zabavne vadbe, in komaj čakam, da ti jih predam!

Veselo iz cone udobja v posebno ‘cono’ lahkotne vadbe!

Veš, tvoje telo je narejeno za gibanje, ne pa za sedenje. Sčasoma se nam je življenje zložilo tako, da po večini sedimo, zelo malo pa se gibljemo. Če bi bili več v naravi in bi dihali z naravnimi ritmi, bi bilo vprašanje vadbe v glavnem nepomembno. Zdaj pa, v času, v katerem smo se srečali, pa je še kako potrebno.

Seveda ti je mar za zdravje. Moja vizija pa gre še dlje od tega. Zdravje zajema tudi razvoj zavesti, uporabo svojih potencialov ter doživljanje izkušenj, ki so povprečnemu človeku danes neznana. Telo je osnova teh doživetij. Bolj se širi zavest, pomembnejša je usklajenost s telesom.

Seveda pa vadba ni vse, kar te zanima v življenju. Samo toliko, da veš, imam brate in sestre, ki bi lahko zapolnili praznino v tvojem življenju, ko jaz odidem. Če ti je bilo zabavno z mano, ti zagotavljam, da ti bo prav tako zabavno tudi z njimi.

Dovoli, da ti predstavim svojo odštekano družinico skrivnih beležk!

Razvijanje ljubezenskih spretnosti za sramežljive in nezadovoljene

Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060218
Leto izdaje 2020
Število strani 120
Dimenzije 11,5 x 16,5
Vezava Trda
Izdal Chiara
Avtor Adrian P. Kezele
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Športno in inspirativno za lene in zakrnele
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Športno in inspirativno za lene in zakrnele

Cena 16,90 €