Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Spregledano poslanstvo spolnosti

Na zalogi
SKU
978-961-92771-1-9
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 23,00 €
Prihranek 1,00 € (-4.17%)
Redna cena 24,00 €
Po uspešnici Človek je več je avtor Zoran Železnikar zopet postregel s knjigo, ki buri duhove. Sooči nas s spoznanjem, da je naše znanje o spolnosti in z njo povezanih pojavih zelo pomanjkljivo. Spolna energija je največja sila, s katero razpolagamo, a je zaradi nepoznavanja ne znamo izkoristiti sebi v prid in ravnamo z njo zelo neodgovorno. Ustrezna spolnost je najboljši način za zdravljenje telesa, zagotavljanje njegove vitalnosti in naš psiho-fizični razvoj.
Dodaj na seznam želja

»Bridko je spoznanje, kako slabo smo poučeni o človeški spolnosti in kako malo osupljivih učinkov našega spolnega ognja si znamo zagotoviti z običajnim seksom.«

Po uspešnici Človek je več je avtor Zoran Železnikar zopet postregel s knjigo, ki buri duhove. Sooči nas s spoznanjem, da je naše znanje o spolnosti in z njo povezanih pojavih zelo pomanjkljivo.

Spolna energija je največja sila, s katero razpolagamo, a je zaradi nepoznavanja ne znamo izkoristiti sebi v prid in ravnamo z njo zelo neodgovorno. Ustrezna spolnost je najboljši način za zdravljenje telesa, zagotavljanje njegove vitalnosti in naš psiho-fizični razvoj.

Avtor postreže z informacijo, da je izvirni greh, ki je Adama in Evo pregnal iz raja, spolna napaka, odklon od ustrezne spolnosti. Spolni odnos, nekoč veličastno dejanje, namenjeno doseganju telesno-duhovnega blagostanja in napredka, je po spolnem padcu postal zgolj dejanje za tešitev spolne sle in razplod po živalskem vzoru. Takšna spolna praksa se nam zdi popolnoma normalna, čeprav zaradi nje plačujemo visok davek.

Namen prave spolnosti je, da se moški in ženska v spolnem aktu v žaru spolnega ognja prerodita in z visokimi frekvencami spolne energije z radostjo in ljubeznijo napolnita sleherno celico njunih teles.

Takšna spolnost je praznik življenja, način za doživljanje sebe kot celostno bitje. Ko se naučimo spolni ogenj obvladovati in ga namesto nagona vodi ljubezen, z njim ustvarjamo prave čudeže.

Ta nekoč skrbno čuvana modrost v temeljih spremeni naše življenje.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-92771-1-9
Leto izdaje 2014
Število strani 231
Dimenzije 15,5 x 22,5
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Zoran Železnikar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Spregledano poslanstvo spolnosti
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Spregledano poslanstvo spolnosti

Vroča cena 23,00 €
Prihranek 1,00 € (-4.17%)
Redna cena 24,00 €