V vrečki ni artiklov.
Srce, pljuča in kri - Zbrika Naše telo
Srce, pljuča in kri Knjiga opisuje delovanje telesnega krvnega obtoka in dihal ter razloži, zakaj sta oba sistema življenjsko pomembna. Natančno je razloženo, kako diham o in govorimo, kako bije srce in kako pomembno vlogo ima kri. Izvemo pa tudi, kaj lahko pripelje do nekaterih pogostejših bolezni srca in pljuč ter kako ohranjamo oba organa zdrava. Zbirka Naše telo obravnava zgradbo in delovanje človeškega telesa, razloge za nastanek bolezni, nauči pa nas tudi kako s poznavanjem telesnega delovanja preprečimo bolezni ali poškodbe. V vsaki knjigi so posebna poglavja z naslovom Opis dogajanja, ki obravnavajo delovanje posameznih delov telesa in poglavja Skrbimo za zdravje z napotki za zdravo življenje ali medicinsko obravnavo pri posameznih boleznih. V knjigah si lahko ogledamo, kakšno je videti naše telo pod mikroskopom, na zanimiv način pa se tudi seznanimo z razlikami med človekom in živalmi. Besedilo je jasno in enostavno, zato zlahka razumemo tudi najbolj zapletene podrobnosti delovanja telesa. Vse knjige so bogato ilustrirane z odličnimi fotografijami ter posebej izdelanimi risbami in shemami. Avtor Steve Parker je napisal številne knjige o človeškem telesu, živalih in življenju v divjini. Je diplomirani prirodoslovec in znanstveni sodelavec Inštituta za zoologijo. Sodeluje pri radijskih in televizijskih oddajah, znanstvenih delavnicah, na šolah in knjižnih sejmih. Svetovalka dr. Trish Groves, piše o temah s področja medicine in je dolgoletna urednica pri založbi British Medical Journal... ..
8807 https://www.cangura.com/skin/frontend/default/cangura/images/catalog/product/placeholder/image.jpg 961-244-052-2
13.35 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi

Srce, pljuča in kri - Zbrika Naše telo

Srce, pljuča in kri - Zbrika Naše telo Steve Parker

Srce, pljuča in kri Knjiga opisuje delovanje telesnega krvnega obtoka in dihal ter razloži, zakaj sta oba sistema življenjsko pomembna. Natančno je razloženo, kako diham o in govorimo, kako bije srce in kako pomembno vlogo ima kri. Izvemo pa tudi, kaj lahko pripelje do nekaterih pogostejših bolezni srca in pljuč ter kako ohranjamo oba organa zdrava. Zbirka Naše telo obravnava zgradbo in delovanje človeškega telesa, razloge za nastanek bolezni, nauči pa nas tudi kako s poznavanjem telesnega delovanja preprečimo bolezni ali poškodbe. V vsaki knjigi so posebna poglavja z naslov...
Cena: 13,35 €

Podrobnosti artikla Srce, pljuča in kri - Zbrika Naše telo

ISBN 961-244-052-2
Leto izdaje 2007
Število strani 48
Dimenzije 21,5 x 27,5
Vezava Ne
Izdal Grlica
Avtor Steve Parker

O avtorju Srce, pljuča in kri - Zbrika Naše telo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Srce, pljuča in kri - Zbrika Naše telo

Oglejte si tudi