KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Srčna joga - Jogijski priročnik za zdravo srce

Jogijski priročnik 'Srčna joga' je namenjen vsem, ki želijo poskrbeti za svoje srce. Knjiga je delo avtorice in mednarodno priznane jogistke, plesalke, inštruktorice pilatesa in aerobike – Ane Kersnik Žvab, znane tudi pod indijskim imenom Devayani, ki ga je pridobila v Indiji. Gre za priročnik namenjen vsem ljudem, ki bi radi poskrbeli za zdravje svojega srca.

Priročnik za jogo je v Sloveniji prvi, ki omogoča kompleksen vpogled v jogijski svet in je sestavljen iz različnih enot; v njem se lahko bralec spozna z jogo, čakrami, pri čemer je predvsem izpostavljena srčna čakra – anahata čakra, mandalami, mantrami in delovanjem srca. 

Predvsem pa je priročnik prilagojen tudi za vadbo asan doma, saj so asane detajlno opisane in ponazorjene s profesionalnimi fotografijami. Pri tem pa tudi so telesni položaji skrbno izbrani prav posebej za krepitev srca. 

V delu pa lahko bralci spoznajo tudi malce več o ohranjanju zdravega načina življenja s strani različnih strokovnjakov, vse od zdravstvenih specialistov do drugih jogistov, maserjev, terapevtov. Vadbe za zdravje srca izvaja avtorica koncepta že vrsto let, pri tem pa tudi svoje ure joge dopolnjuje z znanjem, ki ga pridobiva tako na izobraževanjih v Sloveniji, kot tudi tujini.

Avtorica prav tako meni:

"Upam, da se bo tudi to delo, dotaknilo čim več ljudi in pripomoglo k boljšemu zdravju in počutju vsakega posameznika. Nikoli ne smemo pozabiti nase, kljub hitremu tempu življenja in nenehnemu hitenju, saj še preveliko zdravstvenih stanj izhaja ravno iz pomanjkanja spanca in prekomernega stresa. Vsem bralcem in izvajalcem želim, da bi poskrbeli zase in za svoje srce, saj je to tisto nadnaravno in čarobno gonilo, ki nas ohranja pri življenju. Namaste."

9789619399910 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/untitled_1_6_8.jpg 9789619399910
26.89 EUR 2021-06-29 Zaloga: Na zalogi

Srčna joga - Jogijski priročnik za zdravo srce

Srčna joga - Jogijski priročnik za zdravo srce Ana Kersnik Žvab

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 134 zlatnikov = 1,34 €.
Jogijski priročnik 'Srčna joga' je namenjen vsem, ki želijo poskrbeti za svoje srce. Knjiga je delo avtorice in mednarodno priznane jogistke, plesalke, inštruktorice pilatesa in aerobike – Ane Kersnik Žvab, znane tudi pod indijskim imenom Devayani, ki ga je pridobila v Indiji. Gre za priročnik namenjen vsem ljudem, ki bi radi poskrbeli za zdravje svojega srca.Priročnik za jogo je v Sloveniji prvi, ki omogoča kompleksen vpogled v jogijski svet in je sestavljen iz različnih enot; v njem se lahko bralec spozna z jogo, čakrami, pri čemer je predvsem izpostavljena srčna čak...
Cena: 26,89 €

Podrobnosti artikla Srčna joga - Jogijski priročnik za zdravo srce

ISBN 9789619399910
Leto izdaje 2017
Število strani 124
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Klub Devayani
Avtor Ana Kersnik Žvab

O avtorju Srčna joga - Jogijski priročnik za zdravo srce

Ana Kersnik Žvab

Ana Kersnik Žvab

Ana Kersnik Žvab, slovenska učiteljica joge in ruščine, je svojemu imenu je dodala vzdevek Devayani.Je registrirana učiteljica joge pri Joga združenju Slovenije. Bila je udeleženka lepotnega tekmovanja Miss športa 2014. Kot jogistka se je srečala s tekmovalkami lepotnega tekmovanja Miss Earth 2019. Fakultativno poučuje ruščino na Gimnaziji Jesenice. Živi v Kranjski Gori.

 

Več o Ana Kersnik Žvab

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).