KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Srčne zgodbe - Ko verjamemo vase, je vse mogoče
Knjiga Srčne zgodbe je že četrta knjiga slovenskega motivacijskega trenerja, predavatelja in pisatelja Roya Goreye. V njej je zbranih dvajset resničnih zgodb slovenskih avtorjevo volji, pogumu in vztrajnosti. Ko jih boste prebrali, preprosto ne boste mogli dojeti, da tudi na sončni strani Alp premoremo toliko čudovitih in srčnih ljudi, ki so zmogli iti preko za marsikoga nepremagljivo težavo, oviro ali izziv. Vsakdo od nas ima svojo srčno zgodbo, le da se včasih tega sploh ne zavedamo, saj menimo, da je naša življenjska zgodba nepomembna, in da smo tudi mi sami preveč nepomembni, da bi bili vredni srčne zgodbe in izpolnjujočega življenja. Ni ga človeka, ki se ne bi občasno spopadel z vzponi in s padci, z dobrimi in s slabimi časi, z zdravjem in z boleznijo, z dobičkom in z izgubo, s srečo in z nesrečo, z ljubeznijo in s strahom . To ni knjiga, ki govori zgolj o težavah, ovirah in izzivih, pač pa knjiga, ki nas usmerja k rešitvam, k novim priložnostim in k ljubezni. Preko resničnih življenjskih zgodb lahko prepoznamo in ponotranjimo marsikateri življenjski nauk, in tako naredimo korak naprej na svoji poti. Kako bi se vi odzvali, če bi vam zdravniki dejali, da ne boste mogli več normalno hoditi, daje vaša bolezen (rak) neozdravljiva, ali pa da je vprašanje, če boste sploh še kdaj slišali? Kakšni bi bili vaši odzivi, misli, čustva? Bi obupali in se vdali v usodo ali vztrajali? Ali pa ko se spopadate s težavami s težo, z zdravjem in s sprejemanjem samih sebe? Ali pa ko nekje na pol poti, ko se na primer odpravljate na pot okoli sveta, nepričakovano doživite prometno nesrečo in je avto praktično totalka? Spet druga srčna zgodba govori o tem, kako je mlado dekle šlo na obisk k svojemu dragemu, ki je bil v vojski na čisto drugem koncu države. Časovna stiska, nepričakovane težave s prevozom . in še kup drugih nevšečnosti. Bi se vi vdali in obupali, ali pa bi raje pogumno vztrajali dalje? Ko boste prebrali vse te Srčne zgodbe, boste postali drugačen človek, bolj se boste naučili ceniti sebe, svoje sposobnosti, sluh, zdravje, noge, ljubljeno osebo. To je knjiga, ki prinaša upanje in med ljudmi širi radost, srečo in ljubezen. Naj vas Srčne zgodbe navdihnejo in usmer{jo na pot ljubezni, radosti in sreče. Resnično si zaslužite imeti to knjigo na svoji knjižni polici. Vedno ko jo boste pogledali, se boste spomnili, da vse le ni tako črno kot se zdi, in da upanje vedno ostaja. Le zaupati morate, Srčne zgodbe pa so vam pri tem lahko v veliko oporo, navdih in spodbudo.
10178 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielimport/214306fd3f749292ad6c943681f74f86.jpg 978-961-6670-00-5
19 EUR 2021-06-18 Zaloga: Na zalogi

Srčne zgodbe - Ko verjamemo vase, je vse mogoče

Srčne zgodbe - Ko verjamemo vase, je vse mogoče Roy Goreya

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 95 zlatnikov = 0,95 €.
Knjiga Srčne zgodbe je že četrta knjiga slovenskega motivacijskega trenerja, predavatelja in pisatelja Roya Goreye. V njej je zbranih dvajset resničnih zgodb slovenskih avtorjevo volji, pogumu in vztrajnosti. Ko jih boste prebrali, preprosto ne boste mogli dojeti, da tudi na sončni strani Alp premoremo toliko čudovitih in srčnih ljudi, ki so zmogli iti preko za marsikoga nepremagljivo težavo, oviro ali izziv. Vsakdo od nas ima svojo srčno zgodbo, le da se včasih tega sploh ne zavedamo, saj menimo, da je naša življenjska zgodba nepomembna, in da smo tudi mi sami preveč nepomembni...
Cena: 19,00 €

Podrobnosti artikla Srčne zgodbe - Ko verjamemo vase, je vse mogoče

ISBN 978-961-6670-00-5
Leto izdaje 2007
Število strani 259
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Ne
Izdal Roy Goreya
Avtor Roy Goreya

O avtorju Srčne zgodbe - Ko verjamemo vase, je vse mogoče

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

JOŽICA

Objavljeno 12.09.2014

Knjige sicer še nisem cele prebrala,sem pa

Knjige sicer še nisem cele prebrala,sem pa vesela,da je tudi v Sloveniji kdo pove to,kar ponavadi pride iz tujine.Tako nam je vse bližje.

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

super knjiga o ljudeh ki so uspeli z veliko truda

super knjiga o ljudeh ki so uspeli z veliko truda in napora

Srčne zgodbe - Ko verjamemo vase, je vse mogoče

Oglejte si tudi