KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Srebrni obesek Rubin

Rubin

Rubin je kamen strasti, sreče in čiste ljubezni. V življenje prinaša moč in pogum. Je eden izmed kamnov obilja, ki se uporablja za privabljanje, ter tudi ohranjanje pridobljenega bogastva.

Ta izvrstni kristal povečuje vitalnost in življenjsko energijo. Spodbuja jasen um, povečuje koncentracijo in motivacijo, ter prinaša občutek moči. Krepi samozavest in odločnost tako, da  premaguje plahost in spodbuja blaginjo in dosežke.

Rubin je bil vedno povezan z ljubeznijo, še posebej z zvesto strastno predanostjo in bližino. Velja za enega izmed najmočnejših kristalov za ljubezen. V Antiki so se rubini šteli za popolne poročne kamne, zato ga še danes ponekod omenjajo kot afrodizijak. Poglablja odnos med paroma in spodbuja bližino ter  predanost in tako pomaga pri obnovi in ohranjanju strasti.

Zaradi svoje barve je rubin izredno pomemben za srčno čakro. Ščiti srce pred vsemi oblikami psihičnih napadov. Daje motivacijo ter pomaga da se osvobodimo utrujenosti in depresije.

Učinkovit je tudi pri razstrupljanju telesa. Spodbuja nadledvične žleze ter izboljšuje cirkulacijo. Pomaga pri tvorjenju rdečih krvničk. Uravnava nivo sladkorja v krvi. Pri težavah povezanih z menstrualnim tokom lajša bolečine in le-tega uravnava. Pogosto se uporablja za zdravljenje spolne disfunkcije, impotence in neplodnosti, zgodnje menopavze ali kot podpora ginekološkim operacijam.

Rubin zelo podpira in ščiti tiste z občutljivo naravo in slabo samopodobo. Predvsem pa tiste s prekomerno telesno težo ali osebe ki imajo destruktivna čustva in slab pogled na sebe ali druge. Pomaga jim preseči strah in jim daje moč, da se zagledajo v drugačni luči.

Je močan kamen za razvijanje bolj ljubečega odnosa do sebe in do svojega fizičnega telesa. Uporablja se ga tudi kot pomoč pri uravnavanju telesne teže. V obliki obeska nas napolni z veseljem do življenja in krepi pozitivno samopodobo. Nauči vas ljubiti življenje.

Ko potrebujemo pomoč, da bi našli novo pot, nov pristop ali si pridobili tisto, kar si želimo, poiščimo rubin.

Velikost: 18 mm - 25 mm

45454313 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/r/srebrni-obesek-rubin.jpg
39.2 EUR 2021-06-22 Zaloga: Na zalogi
-20%

Srebrni obesek Rubin

Srebrni obesek Rubin

Rubin je kamen strasti, sreče in čiste ljubezni. Povečuje vitalnost in življenjsko energijo. Krepi samozavest in odločnost tako, da  premaguje plahost in spodbuja blaginjo in dosežke. Rubin zelo podpira in ščiti tiste z občutljivo naravo in slabo samopodobo.   

Vroča cena: 39,20 €

Prihranek: 9,80 € (20%)

Redna cena: 49,00 €

Podrobnosti artikla Srebrni obesek Rubin

Izdal Čarobni dih

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).