Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Sreča nas išče

Na zalogi
SKU
978-961-269-294-0
Dodaj v primerjavo
Cena 25,00 €

Sreča nas išče - zdravilna sporočila za vsa področja našega življenja.

Dodaj na seznam želja

 Sreča nas išče - zdravilna sporočila za vsa področja našega življenja.
Knjigo najprej preberite v celoti, da se boste naužili njenega duha. V knjižici, ki jo boste držali v rokah, je 48 zdravilnih sporočil. Na naslovnici je upodobljen  vrteči krog, ki ga, preden odpremo knjigo, poljubno zavrtimo v smeri urnega kazalca. Nato odpremo naslovnico in na hrbtni - notranji strani naslovne platnice najdemo okroglo številčnico s številkami od ena do oseminštirideset. Knjigo nato odpremo na tisti oštevilčeni strani, na kateri se je zaustavila pika na označeni številčnici.
Pred vam se bo odprlo sporočilo, ki je naključno izbrano, morda ga boste lahko povezali s trenutkom časa, v katerem živit. Skušajte doživeti sporočilo globlje, v srcu. V sporočilih ne iščite napak drugih ljudi, ne vraževernosti. Sporočila naj vam pomagajo pri spoznanaju in doživljanju, naj vas poglobijo in dvignejo. Sporočila naj vas predvsem miselno prebudijo in jih ne dojemajte kot zbirko nekih predpisov in napotkov.
Zdravilno sporočilo nato pazljivo preberite, lahko tudi večkrat zapovrstjo. Vzemite si nekaj časa za razmislek in doživetje sporočila.

Knjiga je na voljo v različnih barvah: oranžni, zlati in svetlo vijoličasti, zavita v celofan in opremljena s pentljo. Vsak kupec si lahko zato izbere tisto barvo platnic, ki mu trenutno odgovarja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-269-294-0
Leto izdaje 2010
Število strani 120
Dimenzije 22,5 x 22,5
Vezava Trda
Izdal Rafael
Avtor Janko Štifter
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Sreča nas išče
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Sreča nas išče

Cena 25,00 €