Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Srečanja z nagualom - Pogovori s Carlosom Castanedo

Na zalogi
SKU
978-961-6950-13-8
Dodaj v primerjavo
Cena 21,90 €
Armando Torres je v knjigi Srečanja z nagualom zbral nauke, ki jih je Carlos Castaneda predstavil tako v javnih predavanjih kot tudi v osebnih pogovorih. Delo vključuje eno najbolj nedojemljivih premis v Carlosovem učenju – tisto, kar je on poimenoval pravilo naguala – nalogo obnove tradicionalnega znanja na globalni ravni.
Dodaj na seznam želja

»Don Juan je govoril, da je strah tisto, kar omejuje človekovo zaznavanje. Da bi bili sposobni rokovati s svetom, ki nas obkroža, smo se morali odpovedati svojemu zaznavnemu darilu; to je naši zmožnosti pričevanja vsemu. Žrtvovali smo let zavesti v zameno za varnost znanega. Vendar mi lahko živimo močna, drzna, zdrava življenja; lahko smo brezgrajni bojevniki; toda ne upamo si!«

Carlos Castaneda

Armando Torres je v knjigi Srečanja z nagualom zbral nauke, ki jih je Carlos Castaneda predstavil tako v javnih predavanjih kot tudi v osebnih pogovorih.

Delo vključuje eno najbolj nedojemljivih premis v Carlosovem učenju – tisto, kar je on poimenoval pravilo naguala – nalogo obnove tradicionalnega znanja na globalni ravni.

To pravilo je del don Juanovega načrta za revolucijo zavesti in Armandu je bilo naročeno, naj ga razkrije javnosti štiri leta po Carlosovem odhodu s tega sveta.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6950-13-8
Leto izdaje 2014
Število strani 248
Dimenzije 14,00 x 22,00
Izdal Založba Primus
Avtor Armando Torres
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Srečanja z nagualom - Pogovori s Carlosom Castanedo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Magične kretnje - Uporabna modrost staromehiških vračev

Cena 21,90 €