Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Startup branding lijak

Na zalogi
SKU
9789619296141
Dodaj v primerjavo
Cena 19,90 €
Dodaj na seznam želja

Želite ustvariti uspešno blagovno znamko kot je Apple, Dropbox ali Twitter? Moč globalno uspešnih blagovnih znamk ne gre pripisati zgolj naključju in sreči, temveč sistematičnemu in trdemu delu, od njihove prave ideje, razvoja, uvajanja, pa vse do nenehnega vzdrževanja edinstvenih odnosov s ciljnimi porabniki.

 

Z namenom osvetlitve sodobnih pristopov izgradnje močnih blagovnih znamk sta avtorja knjige, Maja Konečnik Ruzzier, profesorica trženja ter Mitja Ruzzier, profesor podjetništva, k sodelovanju povabila preko 40 uspešnih podjetnikov  (kot npr. Urško Sršen iz podjetja BellaBeat, Nika Klanška iz podjetja FlyKly) ter ostalih deležnikov iz podjetniškega ekosistema svetovno najbolj naprednih centrov kot je Silicijeva Dolina. Knjiga je namenjena podjetnikom in tržnikom, ki se soočajo z izzivom izgradnje blagovne znamke v današnjem dinamičnem in hitro se spreminjajočem okolju.

Startup branding lijak nudi močno in preverjeno orodje za razumevanje, razvoj, uvajanje in vzdrževanje blagovnih znamk, ki porabnikom nudijo edinstveno doživetje, ponudnikom pa zagotavljajo uspeh in rast.

 

S pomočjo knjige se boste naučili:

  • Kako razumeti blagovne znamke z vidika porabnika in podjetnika z namenom ustvarjanja edinstvenih odnosov med njima.
  • Kako ustvariti in komunicirati zgodbo blagovne znamke, ki ustvarja tesne odnose med porabniki in blagovno znamko.
  • Kako poiskati izdelek, ki se prilega trgu/ciljni skupini ter ga nadgraditi v blagovno znamko, ki nudi ciljnemu porabniku edinstveno izkušnjo.
  • Kako uporabljati Startup branding lijak za sistematično iskanje odgovorov po posameznih sestavnih delih lijaka.
  • Kako so k izgradnji uspešnih blagovnih znamk pristopali soustvarjalci knjige (kot npr. BellaBeat, FlyKly, Celtra, 4thOffice) is ostali uspešni startupi (kot npr. Buffer, Zappos)
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619296141
Leto izdaje 2015
Število strani 216
Dimenzije 16,5 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Meritum
Avtor Maja Konečnik Ruzzier
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Startup branding lijak
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Startup branding lijak

Cena 19,90 €