V vrečki ni artiklov.
Startup d.o.o. - Manifest drznega podjetništva za 21.stol

Startup d.o.o., Manifest drznega podjetništva za 21. stoletje je nenavaden in učinkovit poslovni priročnik, napisan iz lastne izkušnje. James Watt je ustanovitelj pivovarne Brewdog, najhitreje rastočega podjetja v Veliki Britaniji.

Z nenavadnimi poslovnimi prijemi, provokativnimi (in zastonjskimi) marketinškimi potezami in predvsem s predanostjo svojemu poslanstvu je Brewdog za zmeraj spremenil svetovni pivovarski trg in vzgojil trume sledilcev, ki jih podpirajo pri njihovem zmagoslavnem pohodu.

V knjigi James Watt v neposrednem jeziku poda svoje znanje, ki bo uporabno tako za tiste na začetku samostojne podjetniške poti kot za prekaljene poslovne mačke, ki iščejo nove strategije in sveže prijeme za preboj na spreminjajočem se trgu.

Neakako takole:

“NE ZAPRAVLJAJ ČASA ZA JEBENE POSLOVNE NAČRTE.

Načrtovanje je le preveč poveličevano ugibanje. Dolgoročno načrtovanje je brezplodna, samozadostna fantazija. Izguba časa. Vse odločitve morajo biti skladne s poslanstvom, ki si si ga zastavil. Ne pa z bedastim poslovnim načrtom, ki si ga sestavil nekoč v preteklosti. Najprej deluj in potem ocenjuj. Včasih je prav neznanje največje darilo.

POZABI NA PRODAJO

Pozabi na tržne raziskave, fokusne skupine in odzive drugih ljudi. Dvigni rit in pojdi v akcijo. Podjetja in blagovne znamke stalno umirajo in izginjajo, duh vsake pomembne revolucije pa ostane za vedno. Ambiciozno podjetje mora ujeti ravno ta revolucionarni duh.”

978961941150 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/t/startup.jpg 978961941150
25 EUR 2020-10-02 Zaloga: Na zalogi

Startup d.o.o. - Manifest drznega podjetništva za 21.stol

Startup d.o.o. - Manifest drznega podjetništva za 21.stol James Watt

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Startup d.o.o., Manifest drznega podjetništva za 21. stoletje je nenavaden in učinkovit poslovni priročnik, napisan iz lastne izkušnje. James Watt je ustanovitelj pivovarne Brewdog, najhitreje rastočega podjetja v Veliki Britaniji.Z nenavadnimi poslovnimi prijemi, provokativnimi (in zastonjskimi) marketinškimi potezami in predvsem s predanostjo svojemu poslanstvu je Brewdog za zmeraj spremenil svetovni pivovarski trg in vzgojil trume sledilcev, ki jih podpirajo pri njihovem zmagoslavnem pohodu.V knjigi James Watt v neposrednem jeziku poda svoje znanje, ki bo uporabno ta...
Cena: 25,00 €

Podrobnosti artikla Startup d.o.o. - Manifest drznega podjetništva za 21.stol

ISBN 978961941150
Leto izdaje 2016
Število strani 232
Dimenzije 15,0 x 20,0
Vezava Trda vezava
Izdal Totaliteta d.o.o.
Avtor James Watt

O avtorju Startup d.o.o. - Manifest drznega podjetništva za 21.stol

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).