Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Stebri zemlje

Na zalogi
SKU
9789610147008
Dodaj v primerjavo
Cena 34,99 €

Britanski pisatelj Ken Follett slovi kot avtor vohunskih in zgodovinskih romanov. Nazadnje smo uživali v njegovi zgodovinski trilogiji Stoletje, njegova največja uspešnica pa vseeno ostaja roman Stebri zemlje, ki so ga od izida leta 1989 prodali v več kot 25 milijonih izvodov in se je uvrstil na šesto mesto lestvice najbolj priljubljenih romanov v angleškem jeziku.

Dodaj na seznam želja

Prva knjiga trilogije Kingsbridge - Stebri zemlje

Srednjeveška Anglija se znajde sredi političnega brezvladja, potem ko kralj Henrik I. ostane brez naslednika. Ob plemiških spletkah in krvavih bitkah spremljamo zgodbe treh junakov: iznajdljivega priorja Philipa, ki se odloči, da bo zgradil največjo gotsko katedralo na svetu; zidarja Toma, ki postane menihov arhitekt; ter lepe plemkinje Aliene, ki zaradi očetovega izdajstva ostane brez vsega in mora začeti znova.

Britanski pisatelj Ken Follett slovi kot avtor vohunskih in zgodovinskih romanov. Nazadnje smo uživali v njegovi zgodovinski trilogiji Stoletje, njegova največja uspešnica pa vseeno ostaja roman Stebri zemlje, ki so ga od izida leta 1989 prodali v več kot 25 milijonih izvodov in se je uvrstil na šesto mesto lestvice najbolj priljubljenih romanov v angleškem jeziku. Po knjižni predlogi so posneli tudi televizijsko nadaljevanko. Leta 2007 je izšlo nadaljevanje trilogije Kingsbridge, Svet brez konca, ki je prav tako doživelo televizijsko priredbo, in leta 2017 še zadnja knjiga, Ognjeni steber.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610147008
Leto izdaje 2017
Število strani 496
Dimenzije 24,0 x 16,0
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Ken Follett
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Stebri zemlje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Stebri zemlje

Cena 34,99 €