V vrečki ni artiklov.

Stewart Pearce

Stewart Pearce je svetovno priznan učitelj govora in zdravitelj z zvokom, ki je pomagal že marsikomu v gledališču Shakespeare's Globe Theatre in akademiji za dramske umetnosti v Londonu Webber Douglas Academy of Dramatic Art.

Sodeloval je že z mnogimi slavnimi osebnostmi in državnimi, tudi s Simonom Callowom, Vanesso Redgrave in Anito Rodick, pa tudi s korporacijami, kot sta BBC in L'Oreal. Usposabljal je tudi ekipo, ki je sodelovala v boju za olimpijske igre v Londonu leta 2012. 

Stewart Pearce

Stewart Pearce se je rodil in živel v Angliji, kjer se je izučil za učitelja igre. Vendar je leta 1980 začel študirati učenje petja pod vodstvom Cicely Berry. Od leta 1981 do leta 1997 je bil Stewart Pearce vodja učenja petja na prestižni akademiji Webber Douglas Academy of Dramatic Art. V tem obdobju je deloval tudi v celotni gledališki industriji v Actors Center .

Od leta 1997 do leta 2010 je Stewart Pearce postal glavni mojster v teatru Shakespeare’s Globe Theatre. V tem obdobju je Stewart Pearce redno sodeloval tudi z vrhunskimi gledališkimi družbami, kot so Classic Stage Ireland, Chicago Shakespeare Theatre, Long Wharf Theatre Connecticut, Royal Court Theatre in Sonia Friedman Productions.

Trenutno Stewart Pearce deluje na mednarodnem korporacijskem trgu in se ukvarja s številnimi vidiki predstavitvenega procesa, vključno z verodostojno komunikacijo, prisotnostjo in vokalnimi gravitacijami ter prepričljivo predstavitvijo. Poleg tega ima Stewart Pearce vodilne modele opolnomočenja, kot je NLP, na prizorišče javnega nastopanja in osebne predstavitve prinaša vprašanja kreativnega samorazvoja.

Leta 2005 je Stewart Pearce izdal knjigo Alkimija glasu. Stewart se redno pojavlja v medijih, ki obravnavajo vprašanja glasov in osebnosti, kot močne izraze človeške integritete. V obdobju 2010–2016 je Stewart objavil še tri knjige, med njimi tudi Angeli Atlantide.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani