Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Štihanje? Ne, hvala!

Na zalogi
SKU
9789612901356
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Vse kar morate vedeti za pravilno pripravo vrta brez prekopavanja, in zakaj je to tako pomembno. Ne gre za modno muho, temveč za vzgojo po načelih Narave.

Dodaj na seznam želja

Vrt

Knjiga bo za vedno spremenila vaš pogled na vrtnarjenje in morali boste odgovarjati na veliko vprašanj sosedov in prijateljev, ki se bodo čudili čudovitim pridelkom.

Knjiga končno poda konkretne rešitve za pripravo vrtnih tal brez prekopavanja (štihanja, frezanja, oranja) na vrtnih površinah do 500 m2 . Razdeljena je na 3 vsebinske dele: osnove, postopki priprave tal in sonaravna nega takšnih vrtov skozi leto. Namenjena je vsem vrtnarjem začetnikom, da pravilno začnejo s prvimi vrtnarskimi koraki in tistim, ki si želijo z manj dela priti do bolj produktivnega sonaravnega vrta. To so na koncu koncev vsi vrtnarji ki poleti obupajo, ko morajo vedno znova zalivati, odstranjevati plevel.

Priprava vrta brez prekopavanja tal je enostavna in uspeh je zagotovljen, ko se držimo opisanih postopkov v knjigi. Praktični primeri vodijo skozi vse leto – od minimalnega vloženega truda in energije pri pripravi tal, zmanjšanja plevela in zalivanja med rastno sezono do končnih čudovitih pridelkov.

Idealno za ustvarjanje domače samooskrbe poleg vsakodnevnih obveznosti kot so služba in družina.

V knjigi so opisani:

* Konkretni postopki priprave tal za nove in obstoječe, velike in male vrtove, da dosežemo univerzalno rodovitna tla, mnogo manj pleveli ter do 95 % manj zalivanja.

* Knjiga vodi vrtnarja skozi vrtno sezono, mu nudi vse informacije za nego tal in rastlin v vseh 4 letnih časih z najpomembnejšimi napotki za obilje pridelkov.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612901356
Leto izdaje 2019
Število strani 136
Dimenzije 16,5 x 23,5
Vezava Mehka
Izdal Obilje
Avtor Robert Špiler
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Štihanje? Ne, hvala!
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Štihanje? Ne, hvala!

Cena 24,90 €