Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Štirideset pravil ljubezni - MV

Na zalogi
SKU
978-961-274-175-4
Dodaj v primerjavo
Cena 14,95 €
Lahko stara zgodba o iskanju svojega poslanstva na svetu spremeni življenje sodobnega človeka?
Dodaj na seznam želja

Lahko stara zgodba o iskanju svojega poslanstva na svetu spremeni življenje sodobnega človeka? Lahko zgodba o tovarištvu med verskim učenjakom Rumijem in potujočim dervišem Šamsom iz Tabriza, ki sta se spoznala v Konyi v trinajstem stoletju, spremeni življenje Elle Rubinstein, gospodinje in Massachusettsa, ki konec preteklega desetletja vleče črto pod svojim življenjem?

Rumi mora prelomiti s svojim življenjem, da se bo iz spoštovanega lokalnega klerika razvil v tisto, kar mu je namenjeno – v svetovno znanega pesnika. Ella mora zapustiti tiste, ki jih je imela do včeraj najraje na svetu, da se bo osvobodila okovov, ki si jih je nadela sama. A kakšno sled bo njuna sprememba pustila na tistih, ki ju imajo radi? 

Štirideset pravil ljubezni je seveda roman o ljubezni. O ljubezni, ki nas sili, da se iz območja udobja podamo v neznano. O ljubezni, ki medtem ko ustvarja, tudi ruši in za seboj pušča tiste, ki so nas ljubili. O ljubezni, zaradi katere počnemo stvari, ki nas plašijo, ker druge možnosti sploh nimamo. Štirideset pravil ljubezni je roman o tem, da mora sviloprejka umreti, da lahko dobimo svilo. In roman o pravilih, ki jih pozna vsak, ki je kdaj zares ljubil. 


Delo izhaja s podporo Ministrstva za kulturo in turizem Republike Turčije (sklad TEDA).

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-274-175-4
Leto izdaje 2013
Število strani 352
Dimenzije 13,0 x 20,5
Vezava Mehka
Izdal Sanje
Avtor Elif Shafak
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Štirideset pravil ljubezni - MV
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Štirideset pravil ljubezni - MV

Cena 14,95 €