V vrečki ni artiklov.

Štirje dogovori - Praktični vodnik na poti k osebni svobodi

Štirje dogovori - Praktični vodnik na poti k osebni svobodi Don Miguel Ruiz

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 85 zlatnikov = 0,85 €.
Knjiga črpa iz zakladnice starodavne tolteške modrosti. Prepričljivo nas vodi po poti k novemu izkustvu svobode, resnične sreče in ljubezni.
 
Cena: 17,00 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789616804080
Leto izdaje 2009
Število strani 130
Dimenzije 12,8 x 18,7
Avtor Don Miguel Ruiz
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Kategorija Starodavne modrosti in modrosti različnih ljudstev

O avtorju

  Don Miguel Ruiz se je rodil v družini zdravilcev in je odraščal na mehiškem podeželju v varstvu matere curandere (zdravilke) in deda nahuala (šamana). Družina je pričakovala, da bo Miguel usvojil stoletja staro izročilo zdravilstva in učenosti ter razširil ezoterično tolteško modrost po svetu. Toda premotilo ga je sodobno življenje in sklenil je, da bo rajši vpisal medicino in postal zdravnik.

Potem pa mu je doživetje smrti postavilo življenje na glavo. Bilo je na začetku sedemdesetih let, ko se je sredi noči na lepem prebudil, potem ko je zaspal za volanom svojega avta. Naslednji hip je treščil v betonski zid. Don Miguel se spominja, da ni bil v snovnem telesu, ko je spravljal na varno svoja prijatelja.

To doživetje ga je tako pretreslo, da se je povsem posvetil samoraziskovanju. Začel je preučevati modrost prednikov, se vneto učil skupaj z materjo, svojo vajeniško dobo pa sklenil v mehiški puščavi pod vodstvom nekega mogočnega šamana. Še naprej pa ga je v sanjah učil njegov ded, ki je bil medtem umrl.

Po tolteškem izročilu nahual vodi človeka k osebni svobodi. Don Miguel Ruiz, nahual iz roda Orlovega viteza, je svoje življenje posvetil temu, da med ljudmi širi modrost starodavnih Toltekov. Živi v San Diegu v Kaliforniji.

Spletna stranwww.miguelruiz.com

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 29.06.2018

Knjiga, ki bi jo moral prebrati čisto vsak. Za

Knjiga, ki bi jo moral prebrati čisto vsak. Za boljše razumevanje sebe in predvsem drugih.

JOŽEF

Objavljeno 12.09.2014

odlična knjiga ki nam prižge luč za boljše

odlična knjiga ki nam prižge luč za boljše življenje.

Oglejte si tudi