Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Stopnice do nebes

na zalogi pri dobavitelju- dobava 5-7 dni.
SKU
9789610138358
Dodaj v primerjavo
Cena 24,94 €
Dodaj na seznam želja

Ljubezen, sočutje in odpuščanje 

Nihče ne bo oporekal temeljnemu sporočilu knjige. Lorna Byrne že od malega vidi angele in komunicira z njimi. Med drugim so ji napovedali, da bo postala uspešna pisateljica, a si je to težko predstavljala. Zdaj je avtorica že petih knjig, ki prinašajo bralcem blagodejno sporočilo upanja, ozdravitve in miru. 

Lorna Byrne je na prvi pogled čisto navadna ženska z navadnim življenjem in povsem vsakdanjimi težavami. Vendar je v resnici prav posebna oseba. Že od malih nog vidi angele, se z njimi pogovarja ter z njihovo pomočjo rešuje težave drugih pa tudi svoje lastne tegobe.

V knjigi Stopnice do nebes avtorica razodene, kako so ji angeli pomagali v času, ko ji je po izgubi moža zamrla motivacija za nadaljnje življenjske korake. Prav z angelsko podporo je naposled odprla povsem novo poglavje v svojem življenju. Knjiga je obogatena s številnimi zgodbami o ljudeh, ki jim je Lorna ob pomoči angelov pomagala ozdraviti čustva ter jih je usmerila na bolj izpolnjeno pot. Mnogim je obudila upanje in ljubezen ter jih spodbudila, da se otresejo strahov in ovir ter zaživijo polneje in duhovno bogatejše:

»Verjamem, da se vse več ljudi zaveda svoje duhovne plati in da je to tisto, kar želi Bog za nas. Ko bomo bolj ozaveščeni, bomo ugotovili, da imamo sposobnosti, za katere nismo nikoli vedeli, da jih imamo, in naučili se bomo, kako jih uporabljati.«

Lorna je s Stopnicami do nebes že tisočim po vsem svetu spremenila življenje.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610138358
Leto izdaje 2016
Število strani 336
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Lorna Byrne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Stopnice do nebes
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Stopnice do nebes

Cena 24,94 €