V vrečki ni artiklov.
Stopnice do nebes

Ljubezen, sočutje in odpuščanje 

Nihče ne bo oporekal temeljnemu sporočilu knjige. Lorna Byrne že od malega vidi angele in komunicira z njimi. Med drugim so ji napovedali, da bo postala uspešna pisateljica, a si je to težko predstavljala. Zdaj je avtorica že petih knjig, ki prinašajo bralcem blagodejno sporočilo upanja, ozdravitve in miru. 

Lorna Byrne je na prvi pogled čisto navadna ženska z navadnim življenjem in povsem vsakdanjimi težavami. Vendar je v resnici prav posebna oseba. Že od malih nog vidi angele, se z njimi pogovarja ter z njihovo pomočjo rešuje težave drugih pa tudi svoje lastne tegobe.

V knjigi Stopnice do nebes avtorica razodene, kako so ji angeli pomagali v času, ko ji je po izgubi moža zamrla motivacija za nadaljnje življenjske korake. Prav z angelsko podporo je naposled odprla povsem novo poglavje v svojem življenju. Knjiga je obogatena s številnimi zgodbami o ljudeh, ki jim je Lorna ob pomoči angelov pomagala ozdraviti čustva ter jih je usmerila na bolj izpolnjeno pot. Mnogim je obudila upanje in ljubezen ter jih spodbudila, da se otresejo strahov in ovir ter zaživijo polneje in duhovno bogatejše:

»Verjamem, da se vse več ljudi zaveda svoje duhovne plati in da je to tisto, kar želi Bog za nas. Ko bomo bolj ozaveščeni, bomo ugotovili, da imamo sposobnosti, za katere nismo nikoli vedeli, da jih imamo, in naučili se bomo, kako jih uporabljati.«

Lorna je s Stopnicami do nebes že tisočim po vsem svetu spremenila življenje.

9789610138358 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/u/n/untitled_11_22.jpg 9789610138358
24.94 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi

Stopnice do nebes

Stopnice do nebes Lorna Byrne

Ljubezen, sočutje in odpuščanje Nihče ne bo oporekal temeljnemu sporočilu knjige. Lorna Byrne že od malega vidi angele in komunicira z njimi. Med drugim so ji napovedali, da bo postala uspešna pisateljica, a si je to težko predstavljala. Zdaj je avtorica že petih knjig, ki prinašajo bralcem blagodejno sporočilo upanja, ozdravitve in miru. Lorna Byrne je na prvi pogled čisto navadna ženska z navadnim življenjem in povsem vsakdanjimi težavami. Vendar je v resnici prav posebna oseba. Že od malih nog vidi angele, se z njimi pogovarja ter z njihovo p...
Cena: 24,94 €

Podrobnosti artikla Stopnice do nebes

ISBN 9789610138358
Leto izdaje 2016
Število strani 336
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Trda vezava
Izdal Založba Mladinska knjiga d.d.
Avtor Lorna Byrne

O avtorju Stopnice do nebes

Lorna Byrne

Lorna Byrne

Lorna Byrne se je rodila leta 1955 v Dublinu. Njeni prvi spomini segajo v zibelko, iz katere je opazovala svetleča mavrična bitja, ki so lebdela v zraku. Z njimi je vzpostavila stik in izvedela, da so angeli. Njeno pomanjkanje zanimanja za materialni svet je v odraslih vzbudilo skrb in zdravnik jo je že kmalu po rojstvu označil za duševno zaostalo. Duhovna bitja so jo že v otroških letih seznanjala s pomemebnimi nalogami in ji pomagala skozi težka obdobja odrinjenosti, ki jo je s svojo nenavadnostjo povzročala pri ljudeh. Angeli so še danes njeni učitelji in prijatelji, ki jo vodijo pri njenem poslanstvu.

Več o Lorna Byrne

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).