Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Stres - kako se ga znebimo

Na zalogi
SKU
978-961-01-3489-3
Dodaj v primerjavo
Cena 22,95 €
Dodaj na seznam želja

Stres je čedalje večja težava in vsakdanji del sodobnega življenja. Ker pa se trije od petih obiskov pri zdravniku nanašajo na težave, povezane s stresom, si ne moremo več privoščiti, da se ne bi zmenili zanj. Kaj je torej stres in na koga vpliva? In kaj lahko glede tega ukrenete SAMI? 

Knjiga nas vodi skozi simptome stresa in vzroke zanj ter pri tem poudarja, da biti v stresu ni znamenje šibkosti, temveč neizogibna posledica življenja v 21. stoletju. Najbolj motivirani in uspešni ljudje po navadi doživljajo najvišjo raven stresa. Dr. Kate Middleton opravi z mitom, da moramo izprazniti urnik, če želimo zmanjšati stres, in ponudi preizkušene prijeme za učinkovito spopadanje s to težavo. Čeprav z dobrim obvladanjem stresa še ne boste postali nadčlovek, se boste vseeno bolje počutili in več dosegli.

Zdravnica in psihologinja dr. Kate Middleton je direktorica organizacije Care v Hertfordshiru v Veliki Britaniji, pred tem pa je vodila državno dobrodelno organizacijo za pomoč pri anoreksiji in bulimiji. Glavna področja njenega delovanja so čustvene in duševne zdravstvene težave ter pomoč ljudem pri premagovanju ovir, zaradi katerih ne dosegajo svojih pravih zmogljivosti. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-01-3489-3
Leto izdaje 2014
Število strani 192
Dimenzije 20,5 x 14,5
Vezava Trda
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Kate Middleton
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Stres - kako se ga znebimo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Stres - kako se ga znebimo

Cena 22,95 €