V vrečki ni artiklov.
Strupeni tasti in strupene tašče: ljubeči pristopi za obvarovanje vašega zakona

Avtorica Susan Forward nam razkrije, kako se soočiti z obnašanjem tastov in tašč, ko se vmešavajo v vaš zakon.

Strupeni tasti in tašče so zelo različni. So kritiki, ki kar ne morejo dočakati, da vam ne bi povedali, kaj vse delate narobe. In nadzorniki, ki se na vse pretege trudijo upravljati vaše življenje. In pogoltneži, ki stalno zahtevajo veliko vašega časa. In mojstri kaosa, katerih nešteti problemi na koncu neizbežno pristanejo na vaši grbi. Če trpite zaradi katerekoli vrste strupenih partnerjevih staršev, vaša stiska zelo verjetno vpliva tudi na odnos z vašim zakoncem. Ta izjemna knjiga vam bo pomagala.

Z uravnoteženo kombinacijo razumevanja in nasvetov vam Susan Forward pomaga krmariti po nevarnih vodah strupenih tastov in tašč. Pojasnjuje edinstveno kompleksnost problemov, ki nastajajo zaradi tastov in tašč - trikotnika, v katerem sta s partnerjem močnejša samo z medsebojno predanostjo in podporo. 

Pokaže kako partnerjevi starši manipulirajo s svojimi odraslimi otroci, zato da dosežejo svoje, in vam pomaga razumeti kakšne težave se zaradi tega zgrinjajo na vašega partnerja. Na podlagi resničnih zgodb moških in žensk, ki so se osvobodili uničujočega vedenja njihovih tastov in tašč, Forwardova ponudi učinkovite strategije s pomočjo katerih boste prepričali partnerja, da se postavi za vas, postavili razumne meje v odnosu z njegovimi ali njenimi starši in kar je najpomembnejše, zaščitili vajin zakon.

Zaradi njenih tehnik in strategij se strupena tašča in tast verjetno ne bosta bistveno spremenila, toda pomagale vam bodo ohraniti zdravo pamet, samospoštovanje in najboljše od vsega - odnos z osebo, s katero ste se odločili deliti življenje.

978-961-6239-70-7 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/preview66ba42d455c0295b3f2583adbd0687b0.jpg 978-961-6239-70-7
9.95 EUR 2021-04-23 Zaloga: Na zalogi
-50%

Strupeni tasti in strupene tašče: ljubeči pristopi za obvarovanje vašega zakona

Strupeni tasti in strupene tašče: ljubeči pristopi za obvarovanje vašega zakona Dr. Susan Forward

Strupeni tasti in tašče so zelo različni. So kritiki, ki kar ne morejo dočakati, da vam ne bi povedali, kaj vse delate narobe. In nadzorniki, ki se na vse pretege trudijo upravljati vaše življenje. In pogoltneži, ki stalno zahtevajo veliko vašega časa. In mojstri kaosa, katerih nešteti problemi na koncu neizbežno pristanejo na vaši grbi. Če trpite zaradi katerekoli vrste strupenih partnerjevih staršev, vaša stiska zelo verjetno vpliva tudi na odnos z vašim zakoncem. Ta izjemna knjiga vam bo pomagala.

Vroča cena: 9,95 €

Prihranek: 9,95 € (50%)

Redna cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla Strupeni tasti in strupene tašče: ljubeči pristopi za obvarovanje vašega zakona

ISBN 978-961-6239-70-7
Leto izdaje 2012
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava Ne
Izdal Tangram
Avtor Dr. Susan Forward

O avtorju Strupeni tasti in strupene tašče: ljubeči pristopi za obvarovanje vašega zakona

Dr. Susan Forward

Dr. Susan Forward

Susan Forward, doktorica znanosti, je mednarodno priznana terapevtka, predavateljica in avtorica knjižnih uspešnic. Poleg zasebne prakse je pet let vodila dnevni radijski program ABC. Veliko je delala kot skupinska terapevtka, inštruktorica in svetovalka v številnih zdravstvenih in psihiatričnih ustanovah v južni Kaliforniji ter ustanovila prvi zasebni center za zdravljenje spolne zlorabe v Kaliforniji. Živi v Los Angelesu in ima dva odrasla otroka.

Več o Dr. Susan Forward

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).