Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Super market lepote

Na zalogi
SKU
9789612834388
Dodaj v primerjavo
Cena 29,00 €
Dodaj na seznam želja

Strokovnjaki iz različnih področij so združili moči v knjigi SUPERMARKET LEPOTE, kjer se lepotnih popravkov lotijo celovito; razmišljujoči osebi predstavijo celo paleto možnosti - od ličenja, oblačenja, fotografiranja, Photoshopa, telesne vadbe, medicinske kozmetike, estetskega zobozdravstva in nenazadnje tudi estetske kirurgije.

Lepota in mladost sta, poleg zdravja, najbolj iskani dobrini. Osnova vsake odločitve so ustrezne informacije. Na žalost pomembne informacije velikokrat obtičijo v akademskih in znanstvenih krogih in (v poljudni obliki) ne planejo v svet do širše množice. 

Knjiga predstavi kako se soočiti z nepregledno ponudbo, ki nas v različnih oblikah spremlja na vsakem koraku in obremenjuje že vsa naša čutila. Sodobnega potrošnika želi preobraziti v preudarnega kupeca in uporabnika zdravstvenih in kozmetičnih storitev. 

V knjigi so brez dlake na jeziku poljudno predstavljeni postopki estetske kirurgije; ob tem pa avtorji ne pozabljajo na nekirurške alternative za bolj mladosten videz, dobro počutje in ustvarjalni navdih. Izbrana poglavja želijo bralca dobro in pošteno informirati, ga izobraziti in mu s tem dati moč. Moč za pravilno odločanje o pomembnih vprašanjih. 

Knjiga Supermarket lepote je vodnik preden se podate v pravi supermarket lepote. Da boste iz njega prišli v lepši podobi, zadovoljni in srečni. Ostrina uma naj vedno vodi ostrino noža.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612834388
Leto izdaje 2015
Število strani 336
Dimenzije 23,0 x 30,0
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Uroš Ahčan
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Super market lepote
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Super market lepote

Cena 29,00 €