KNJIGA MESECA - svetovna uspešnica Moč Zemlje + GRATIS dostava:)

V vrečki ni artiklov.
Super privlačevalec

Energija

Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno, a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo.

To, da imamo super privlačevalno moč, nam pomaga, da lažje gremo skozi težke čase z veliko več naklonjenosti, poštenosti in sočutjem, kot bi šli sicer.

Ko se povežete s super privlačevalno energijo, vas strah nič več ne blokira. Veste, da ste duh, ki izkuša biti človek. Duh v vas je prisotnost navdiha, radosti in resnice tega, kar ste. Ko te korake vadite, se spomnite, da ste moder, močan zdrav in svet duh.

Ko to sprejmete, ste lahko svobodni. Občutek svobode je neizogiben, ko uskladite svojo energijo s prisotnostjo svoje resnice. Morda s to resnico ne boste ostali povezani ves čas, a pogosteje, ko se boste obračali k njej, lažje se boste počutili svobodne.

»Tisti, ki ne dvomimo, da je zavedanje osnovna resničnost, ki si zamisli, sestavlja, vodi in postaja tisto, kar imenujemo fizična resničnost, ne dvomimo, da je v vsakem trenutku svet ogledalo notranjega stanja človeka. Ta knjiga preprosto in elegantno s praktičnimi koraki razlaga, kako ste lahko avtor svoje življenske zgodbe in kako uresničite svoje najglobje želje in hrepeneče sanje.«
– Deepak Chopra


»Gabrielle je prava stvar. Njeno delo izjemno spoštujem.«
– Dr. Wayne Dyer

9789612291464 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/s/u/super-privlacevalec.jpg 9789612291464
28.8 EUR 2021-06-25 Zaloga: Na zalogi

Super privlačevalec

Super privlačevalec Gabrielle Bernstein

Metode za uresničevanje življenja onstran najbolj divjih sanj

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 144 zlatnikov = 1,44 €.
Biti super privlačevalec pomeni, da kar verjamemo, to dobimo. Svet, kakršnega želimo videti, lahko soustvarjamo, ko se povežemo s čustvi dobrega počutja in jih usmerimo k svojim željam. Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode. In kar je najboljše, to moč lahko izkoristimo za dobro sveta.
Cena: 28,80 €

Podrobnosti artikla Super privlačevalec

O avtorju Super privlačevalec

Gabrielle Bernstein

Gabrielle Bernstein

Na Super Soul Sunday, oddaji Oprah Winfrey, je bila Gabrielle Bernstein predstavljena kot vodilni mislec nove generacije. Pri New York Timesu so jo poimenovali »nova vzornica«. Je avtorica uspešnic May Couse Miracles in Miracles Now. Tu so še Add more~ing to Your Life  in Spirit Junkie. Pred nedavnim je bila skupaj z Deepakom Chopro sogostiteljica po Guinnessovi enciklopediji največje svetovne skupinske meditacije. YouTube jo je navedel kot eno od šestnajstih videoblogerjev prihodnosti. Gabrielle so imenovali za eno od enajstih avtorjev internetnih strani za inspiracijo, ki jim je vredno slediti na Twitterju. Gabrielle živi v New Yorku. 

Več o Gabrielle Bernstein

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Super privlačevalec

Oglejte si tudi