Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Super privlačevalec

Na zalogi
SKU
9789612291464
Dodaj v primerjavo
Cena 28,80 €

Biti super privlačevalec pomeni, da kar verjamemo, to dobimo. Svet, kakršnega želimo videti, lahko soustvarjamo, ko se povežemo s čustvi dobrega počutja in jih usmerimo k svojim željam. Lahko se povežemo z neomejenim virom ustvarjalne energije, da nas navdihne z zamislimi, prispeva modrost, prinese obilje in občutek svobode. In kar je najboljše, to moč lahko izkoristimo za dobro sveta.

Dodaj na seznam želja

Energija

Biti super privlačevalec ne pomeni, da je vse popolno, a pomeni, da ne glede na vse v življenje zaupamo.

To, da imamo super privlačevalno moč, nam pomaga, da lažje gremo skozi težke čase z veliko več naklonjenosti, poštenosti in sočutjem, kot bi šli sicer.

Ko se povežete s super privlačevalno energijo, vas strah nič več ne blokira. Veste, da ste duh, ki izkuša biti človek. Duh v vas je prisotnost navdiha, radosti in resnice tega, kar ste. Ko te korake vadite, se spomnite, da ste moder, močan zdrav in svet duh.

Ko to sprejmete, ste lahko svobodni. Občutek svobode je neizogiben, ko uskladite svojo energijo s prisotnostjo svoje resnice. Morda s to resnico ne boste ostali povezani ves čas, a pogosteje, ko se boste obračali k njej, lažje se boste počutili svobodne.

»Tisti, ki ne dvomimo, da je zavedanje osnovna resničnost, ki si zamisli, sestavlja, vodi in postaja tisto, kar imenujemo fizična resničnost, ne dvomimo, da je v vsakem trenutku svet ogledalo notranjega stanja človeka. Ta knjiga preprosto in elegantno s praktičnimi koraki razlaga, kako ste lahko avtor svoje življenske zgodbe in kako uresničite svoje najglobje želje in hrepeneče sanje.«
– Deepak Chopra


»Gabrielle je prava stvar. Njeno delo izjemno spoštujem.«
– Dr. Wayne Dyer

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612291464
Leto izdaje 2020
Število strani 234
Dimenzije 14,0 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Gnostica
Avtor Gabrielle Bernstein
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Super privlačevalec
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Super privlačevalec

Cena 28,80 €