Pot osebne preobrazbe in duhovnega opolnomočenja s pomočjo 7 nadangelov

V vrečki ni artiklov.

Superhrana - Hrana in zdravilo prihodnosti

Superhrana - Hrana in zdravilo prihodnosti David Wolfe

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 104 zlatnikov = 1,04 €.
Superhrana je izvrsten vir beljakovin, vitaminov, mineralov, antioksidantov, dobrih maščob, maščobnih kislin, aminokislin, encimov in drugih pomembnih hranil. David Wolfe superhrano opisuje kot skupno poimenovanje za izvrstna živila, ki so jih odkrile najpomembnejše civilizacije sveta. Njihovi učinki so močni in številni, njihova uporaba pa preprosta, saj so primerna za najrazličnejše telesne tipe in načine presnove. 
-50%
 

Vroča cena: 14,90 €

Prihranek: 15,00 € (50%)

Redna cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-1-55643-776-2
Leto izdaje 2013
Število strani 352
Dimenzije 23,0 x 15,5
Avtor David Wolfe
Vezava Mehka
Izdal Cangura
Kategorija Zdrava prehrana

O avtorju

 

David »Avocado« Wolfe (rojen 6. 8. 1970) med svojimi sodobniki velja za vodilnega avtorja knjig s področja prehrane. David razvija in omogoča dostop do najodličnejše eksotične organsko pridelane hrane na svetu. Bil je prvi, ki je v Severni Ameriki prebivalcem omogočil širok dostop do presnih in organsko pridelanih kakavovih zrn (presne čokolade), jagod goji, inkovskih jagod, kakavovega masla, kakava v prahu, izvlečka mace, itd.

Ti in mnogi drugi izdelki so vodilni na področju zdrave prehrane, saj David veliko pozornosti namenja kakovosti in etičnim vidikom proizvodnje. Oba Davidova starša sta zdravnika, zato je njegov pogled na zdravje in prehrano edinstven. Končal je študije mehanskega in okoljskega inženiringa, politologije, prava in pridobil magisterij iz področja prehrane z živo hrano. Študiral je na mnogih uglednih ustanovah, vključno z oksfordsko univerzo. Trenutno študentom magistrskega študija v okviru predmeta, ki ga poučuje dr. Gabriel Cousens, predava o prehrani z živo hrano. 

Od leta 1995 je izvedel več kot tisoč predavanj v ZDA, Kanadi, Evropi, Oceaniji in Srednji ter Južni Ameriki. V svojem natrpanem urniku še vedno najde čas za izobraževanje in usmerjanje prehrane hollywoodskih producentov in zvezdnikov ter nekaterih vodilnih svetovnih podjetnikov, med katerimi so: Woody Harrelson,  umetnik  Justin Bua,  plesalec Mr. Wiggles,  Bryce Dallas Howard,  John Assaraf,  Anthony Robbins, Angela Bassett in še mnogo drugih. 

Avtor mnogih knjig (npr. The Sunfood Diet Success System, Naked Chocolate, Eating for Beauty, in Amazing Grace) vsako leto izvede vsaj šest delavnic o zdravju in dobrem počutju v različnih počitniških centrih povsod po svetu. Razpored prihodnjih delavnic je objavljen na njegovi spletni strani www.davidwolfe.com. David je tudi ustanovitelj in vodilni ustvarjalec priznane spletne revije www.thebestdayever.com, ustanovil pa je tudi neprofitno funkdacijo Fruit Tree Planting Foundation (www.ftpf.org), ki si je za cilj zadala zasaditev 18 milijard sadnih dreves po celem planetu. 

Poleg strastnega navdušenja nad prehrano ima David Wolfe še nekaj hobijev, med katerimi velja izpostaviti bobnanje, vrtičkanje, pohodništvo, jogo, branje, pisanje, alkimijo, kemijo, divje pustolovščine, namakanje v termalnih vrelcih, sajenje sadnih dreves, preživljanje časa z najdražjimi in uživanje v najboljšem dnevu v življenju. 

Zapis iz Davidovega blogaZakaj NISEM milijonar? >>

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

UROŠ

Objavljeno 01.09.2015

Knjiga je izvrstna, priporočam jo vsem, ki jih

Knjiga je izvrstna, priporočam jo vsem, ki jih zanima zdravo življenje ter superživila.

Janez

Objavljeno 05.12.2013

Pri nas doma komaj čakamo, da izzide knjiga. Super

Pri nas doma komaj čakamo, da izzide knjiga. Super Cangura, LP Janez

Superhrana - Hrana in zdravilo prihodnosti

David Wolfe

Vroča cena: 14,90 €

Prihranek: 15,00 € (50%)

Redna cena: 29,90 €

Oglejte si tudi