V vrečki ni artiklov.
.Svet ima rad zmagovalce in nima časa za poražence (Zbirka Neskončnost)

VSE KNJIGE IZ ZBIRKE NESKONČNOST STA V SODELOVANJU IZDALA ZAVOD VID IN CANGURA.COM

 

PREDGOVOR AVTORICE: 

Ko sem pisala to knjigo, sem imela pred očmi dvorano polno mimoidočih. Med njimi ste bili tudi vi. Skrbno sem vas spremljala, da bi lahko pogledala v vaša srca, da bi našla odgovore na mnoga vprašanja – kakšne so vaše sanje, kaj vas najbolj muči, o čem bi želeli govoriti. Ko sem pisala nekatera poglavja, še posebej tistega o veri, mi je bilo žal, da nisem mogla priti do vsakega posameznika, mu stisniti roko, ga pogledati s polno zaupanja in mu reči: »Zmoreš ti to!«

Resnično, vi to zmorete. Ne da verjamem, ampak vem. Z malo pomoči boste našli sposobnost, da razplamtite ogenj motivacije za uresničenje tudi najtežjih zalogajev. Naučili se boste prekoračiti razne vrste preprek, tudi tiste največje – v vaši glavi. Za začetek vas naprošam, da pozabite na vsa vprašanja, ki se začnejo z »Ali?«, ker tista zmagovalna vprašanja se začnejo vedno s »Kako?«.

V kolikor še oklevate, po kateri poti boste šli, morate vedeti, da imate pred sabo samo dve poti – pot uspeha in pot izgovora. Upam, da v tem trenutku ne razmišljate o razlogih, zakaj morda ta trenutek ni ravno primeren, da karkoli menjate. Namesto tega pojdite po edini poti, dostojni vas, sledite kažipotom, ki vas čakajo na določenih straneh. S seboj ne rabite nositi ničesar, razen morda košček hrabrosti. Ne skrbite, če je v tem trenutku niti toliko nimate. Vseeno pojdite. Karkoli vam zdaj manjka, boste našli na poti.

Od časa do časa, ko se boste ozirali okrog sebe, boste opazili, da se pejsaž menja in da slika postaja vse bolj jasna in radostna. To bo pomenilo, da ste na pravi poti, da se približujete našemu skupnemu cilju.

V kolikor želite povečati čarovnijo, poskusite delati, kar delam jaz. Medtem ko berete naslednje vrstice, si zamišljajte, da ste v dvorani polni ljudi, takšnih kot ste vi sami, ki ne zaslužijo nič manj od najboljšega… Pazljivo sledite vsaki besedi, skrbno delajte vaje, izpolnite vsak test… in boste presenečeni, kaj boste prejeli nazaj.

Dragi moji dopisni seminarci – srečno, vidimo se v Deželi zmagovalcev!

Iskreno vaša,

Olivera Ptica


"Ali se pod zmago smatra, da smo najboljši in da smo nekaj ustvarili, toda včasih tudi sprejemanje, da to nismo? Pomembno je, da smo v obeh primerih dobri sami s sabo. Ko to dosežemo, smo sigurno zmagali, ker smo vsekakor boljši – od samih sebe.

Knjiga, ki je sedaj v naših rokah, nam zagotavlja, da je to mogoče. Predvsem je prijetno presenečenje, ker je ena od redkih te vrste, ki jo je napisala domača avtorica. V njej najdemo dobronamernost, opogumljanje in iskreno podporo našemu osebnemu napredovanju. Prav gotovo se bomo k njej še vračali, tudi ko jo preberemo. Ker razen tega, da nas skozi primere iz življenja uči in poučuje, je njena modrost v tem, da znamo staro gledati na nov način." 

Gordana Milojevic, klirer-zdravnica za komunikacijo in osebni razvoj

"Prebrali ste 50 knjig iz področja osebnega razvoja in mislite, da vse veste? Zmotili ste se… PREBERITE TOLE!!!... Praktična, jasna, živa, koristna za izkušene iskalce na poti osebnega razvoja, učinkovit vodič za tiste, ki na to pot šele gredo. Ene in druge lahko privede na želeno destinacijo!"

Margita Baštinac, predavateljica in konsultantka s področja osebnega razvoja

"Knjiga je napisana v obliki, v kateri so pisane zdajšnje knjige, iz tega in analognih področij v svetu. Toda za razliko od večine njih iz vsake strani te knjige izvira moč in emotivnost avtorice, demonstrirajoč njeno nesporno kompetentnost in osebno izkušnjo, vezano na tisto, o čemer piše. Bere se s svinčnikom v roki in z dvema prstoma na čelu, saj je predvsem mapa in vodič za življenjska potovanja vsakega, ki jo bo bral. In hkrati kažipot in poziv, da se gre po poteh lastnih vizij, ciljev in odločitev, z lastnimi močmi in hitrimi koraki pod budnim očesom pristojnega trenerja."

prof. dr. Nikola Čanak, predavatelj svetovnega formata in avtor številnih del s področja uporabne psihologije

16123 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/sielpreview/preview32c12966bf2b62f8ae8a6ef3043f962d.jpg
17.94 EUR 2021-09-30 Zaloga: Na zalogi
-40%

.Svet ima rad zmagovalce in nima časa za poražence (Zbirka Neskončnost)

.Svet ima rad zmagovalce in nima časa za poražence (Zbirka Neskončnost) Olivera Ptica

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 89 zlatnikov = 0,89 €.
Ali se pod zmago smatra, da smo najboljši in da smo nekaj ustvarili, toda včasih tudi sprejemanje, da to nismo? Pomembno je, da smo v obeh primerih dobri sami s sabo. Ko to dosežemo, smo sigurno zmagali, ker smo vsekakor boljši – od samih sebe. Knjiga, ki je sedaj v naših rokah, nam zagotavlja, da je to mogoče. Predvsem je prijetno presenečenje, ker je ena od redkih te vrste, ki jo je napisala domača avtorica. V njej najdemo dobronamernost, opogumljanje in iskreno podporo našemu osebnemu napredovanju. Prav gotovo se bomo k njej še vračali, tudi ko jo preberemo. Ker razen tega...

Vroča cena: 17,94 €

Prihranek: 11,96 € (40%)

Redna cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla .Svet ima rad zmagovalce in nima časa za poražence (Zbirka Neskončnost)

ISBN Ne
Leto izdaje 2012
Število strani 280
Dimenzije 23,5 x 16,5
Vezava Ne
Izdal Zavod Vid
Avtor Olivera Ptica

    Kategorije

O avtorju .Svet ima rad zmagovalce in nima časa za poražence (Zbirka Neskončnost)

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
.Svet ima rad zmagovalce in nima časa za poražence (Zbirka Neskončnost)

Oglejte si tudi